Αναγνώστες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΝΕΑ «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ»


Το 2013 είναι αναμφίβολα το έτος της «Βιβλιοθήκης Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού», η οποία σε συνδυασμό με τον ιστότοπο «Ερωτικός Ηδονισμός: νέες τάσεις στον 21ο αιώνα» φέρνει τη μεγάλη αλλαγή στην ενημέρωση.

Η αλλαγή αυτή πραγματοποιείται σταδιακά με τον εμπλουτισμό της με κάθε είδους υλικό πάνω σε «απαγορευμένα» μέχρι στιγμής θέματα, όπως η ανταλλαγή συντρόφων, ο ομαδικός έρωτας, η σύναψη σχέσεων με πολλούς συντρόφους,
η λογοκρισία, η πορνογραφία κ.ά.

Ο πρώτος κατάλογος ετοιμάζεται και περιλαμβάνει όλες τις εκδόσεις, που έχουν παραληφθεί από το 2008. Υπολογίζεται ότι περίπου 200 βιβλία, περιοδικά, φωτογραφίες και ταινίες θα βρίσκονται στη διάθεση των φίλων αναγνωστών και μελετητών στις 31 Δεκεμβρίου 2013.


Γίνονται παραγγελίες με γνώμονα τη διαχρονική αξία του βιβλίου. Τα περισσότερα βιβλία προέρχονται από δημόσιες και ιδιωτικές βιβλιοθήκες του εξωτερικού. Η τιμή τους κυμαίνεται μεταξύ 2.00 και 50.00 δολαρίων Η.Π.Α ή το ισόποσο σε βρετανικές λίρες, ενώ κάθε παραγγελία αγγίζει το ποσό των 60.00 δολαρίων μαζί με τα έξοδα αποστολής.


Επιθυμία του angmimik και των συνεργατών του είναι η δημιουργία μιας πραγματικά πρωτότυπης συλλογής με αγγλόφωνους κυρίως τίτλους που καλύπτουν την περίοδο 1960-2013.

Εξετάζεται η έκθεση των περιεχομένων της στο μέλλον σε κατάλληλο χώρο, ώστε οι φίλοι να έχουν την ευκαιρία να εκτιμήσουν από κοντά το δυσεύρετο υλικό.



Οι βασικοί προμηθευτές της «Βιβλιοθήκης Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» εδρεύουν στη Δυτική Ακτή των Η.Π.Α. και διαθέτουν χιλιάδες αντικείμενα ερωτικού περιεχομένου. Η συνεργασία μαζί τους είναι άριστη.

Οι υπόλοιπες παραγγελίες γίνονται μέσω του γνωστού διαδικτυακού ομίλου AbeBooks με τη χρήση  προπληρωμένης κάρτας.


Ο
angmimik ολοκληρώνει τη σύνταξη της αλφαβητικής βιβλιογραφίας για την ανταλλαγή συντρόφων, η οποία έχει ήδη αναρτηθεί στο ιστολόγιο της «Βιβλιοθήκης Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού». Η αναθεωρημένη και ενημερωμένη έκδοση θα περιληφθεί στην πρώτη έκδοση του κατάλογου περιεχομένων (ημερομηνία ανάρτησης στο Διαδίκτυο 31 Δεκεμβρίου 2013).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου