Αναγνώστες

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΠΑΡΤΙ ΑΦΡΟΥ: ΠΗΔΗΜΑ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟ CAP D'AGDE!



Η Αγγλίδα ηδονίστρια με το σύντροφό της την τελευταία ημέρα των διακοπών της στο Cap d' Agde, πήγαν στο ξακουστό πάρτι αφρού – ένα πεντάωρο μουσικό δρώμενο με αφθονο ομαδικό σεξ που διοργανώνει με επιτυχία κάθε καλοκαίρι το κέντρο διασκέδασης ηδονιστών «Le Glamour».

Ζευγάρια κάθε ηλικίας, με κοινό σημείο την αγάπη τους στην ομαδική διασκέδαση, εντελώς γυμνά, χωρίς κινητά, κάμερες και άλλα πονηρά εξαρτήματα, χορεύουν και πηδιούνται στον ξέφρενο ρυθμό της μουσικής από τις 2 μέχρι τις 7 το απόγευμα. Διακρίνονται μόνο τα πρόσωπά τους, γιατί το υπόλοιπο σώμα βρίσκεται  μέσα  στον αφρό που εκτοξεύεται από κανονάκι σε σχήμα φαλλού.


Η περιγραφή της Αγγλίδας ηδονίστριας είναι εκπληκτική. Μεταφέρει στους φίλους της το κλίμα που επικρατεί. Πολλά ζευγάρια αγγίζουν άλλα, χωρίς οι πρωταγωνιστές να γνωρίζουν ποια είναι. Μεταξύ μας, τουλάχιστο να βλέπεις που τον βάζεις!


Με τιμή γενικής εισόδου μόνο 20.00€ το ζευγάρι - δεν υπολογίζονται τα ποτά και η χρήση ξαπλωστρών – θεωρείται μοναδική εμπειρία μετά τον «Κόλπό των Χοίρων» όπου κυριαρχεί ο στοματικός έρωτας! Πάρτε το/την σύντροφό σας και διασκεδάστε. Αξίζει τον κόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου