Αναγνώστες

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

LAST NIGHT WITH ALL MY FRIENDS


Tιμώντας έναν ξεχωριστό άνθρωπο που διδάσκει ήθος και συνέπεια επί σειρά ετών στον χώρο, η χθεσινή (9/12/17) αποχαιρετιστήρια βραδιά στο «C4C» άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές της ανθρώπινης ψυχής δεκάδων ζευγαριών.

Το ζέυγος Παπαπέτρου, όπως είναι γνωστό στο facebook, ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς που εξελίχτηκε σε τρικούβερτο γλέντι.

Το ότι το μαγαζί ήταν κατάμεστο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, το ότι η συγκίνηση ξεχείλιζε, τα φιλιά και οι αγκαλιές έδιναν και έπαιρναν, δεν μπορούν να αποτυπωθούν στον γραπτό λόγο.


Για την προσφορά του DJ Chris θα επανέλθουμε με άλλη ανάρτηση, γιατί η παρουσία του στην τετραετία 2014-17 ξεπερνούσε τα όρια του απλού DJ. Όσοι είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε, διαπιστώναμε τη μουσική κατάρτισή του και την ευαισθησία του. Ήταν ο DJ που φρόντιζε για την ψυχαγωγία μας, ήξερε πώς να ξεσηκώνει τον κόσμο και να τον ανεβάζει στους πάγκους.


Αυτές οι μικρές, ανθρώπινες στιγμές των ζευγαριών της διπλανής πόρτας τελικά κάνουν τη διαφορά. Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, επαναλάμβαναν κατά τον αποχαιρετισμό του ζεύγους Παπαπέτρου τη φράση «δε θα χαθούμε». Σίγουρα θα συναντηθούμε αργότερα στο μαγαζί ή σε κάποιο άλλο σημείο, γιατί οι άνθρωποι με αρχές σπανίζουν. Γιατί ο χώρος έχει ανάγκη από ζευγάρια swingers με ήθος και συνετή παρουσία. Το ζεύγος Παπαπέτρου ανήκει δικαιωματικά σε αυτή την εκλεκτή κατηγορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου