Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ thomas11565656 ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 02-05-2018/21.41 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Clubs – 2+2 Swingers Club (πρώην Casablanca) TOY IΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com

WWW

Τζόκερ με τον μήνα να μας μπαίνει καλά .. μόνο που αυτήν την φορά το άτομο που με συνόδευε ήταν ένας μπαλαντέρ μιας και ο thomas115656 έλειπε λόγο ανωτέρας βίας ..  μπαίνω μέσα .. και διαλέγω την θέση μου έτσι για να βλέπω όλους όσους θα ερχόντουσαν.. καθόμαστε με μπαλαντέρ απέναντι από τον dj. απέναντι μου  ένα ζευγάρι γνωστό.. και ένα άγνωστο προς το παρόν   ... το θέμα ήταν να κεράσουν σφηνάκια δυο ζευγάρια μιας. Και η βραδιά ήταν το καθιερωμένο easy meet, ώστε  να κάνουν πιο εύκολη τη γνωριμία μας. Για μας όμως δεν χρειάστηκε, το ζευγάρι που καθόταν απέναντί μας και δεν μας γνώριζε ήταν για μας μια καλή ευκαιρία να γνωριστεί. Αρχικά πάω πρώτα εγώ, συστήνονται και στη συνέχεια καλώ τον μπαλαντέρ μου στη νέα μας παρέα. Στην αρχή κουβεντούλα όμορφα, χαλαρά, πίνουμε το ποτάκι μας. Αφού γίνονται οι κληρώσεις  μια ευκαιρία για μια ακόμα γνωριμία  μας έκατσε ωραία. Άλλο ένα  παιχνίδι στο μυαλό  μιας και η κοπέλα ήταν πολύ όμορφη ... γύρω μας 30 με 35 ζευγάρια διάφορες ηλικίες 35 μέσο όρο. Το έχουμε λέω  μιας και κάποια ζευγάρια τα έχουμε παίξει με τον thomas115656 στο παρελθόν.. φύγαμε για πάνω ! το πρώτο ζευγάρι δείχνει να θέλει πολύ να παίξει μαζί μας.. και εμείς χατίρια δεν χαλάμε .. στο πρώτο δωμάτιο  με πόρτα συρόμενη και καναπέδες .. πρώτα κορίτσια μιας και  η κοπέλα έδειχνε να θέλει όσο ήθελα και εγώ.. αυτό κράτησε αρκετή ώρα  .. Αφού μαζί της τελείωσα 3 φορές,απίστευτη γύρω στα 34 και αυτός λίγο πάρα πάνω, μπαίνουν τα αγόρια, πρώτα εγώ να παίξω με τον δικό της, ένα καλό τελείωμα στο παλικάρι μιας και κρατιόταν από πριν... κάθησα  πάνω στην πούτσα του παίζοντας τον  πάνω-κάτω .. ήταν αρκετό για να τον κάνω να τελειώσει .. δεν μείναμε εκεί μια ακόμα φορά με την κοπέλα του να με τρελαίνει και να παίζει μαζί μου έφτασα στα 5 τελειώματα. Ο μπαλαντέρ μου την πήδαγε, ενώ εκείνη με έγλειφε κάνοντας με να τελειώνω στο στόμα της... κάτω για  νεροοοο  μια ανάσα και το μαγαζί όλο άδειο.. για μια στιγμή τρόμαξα με ... αλλά όχι όλα μα όλα τα ζευγάρια βρισκόντουσαν στο Doctor room απέναντι από το μπαρ.. Μπαίνουμε μέσα και επικρατεί ένα  τέλειο παιχνίδι ! Τζόκερ  για μας.. μιας και κάθε ζευγάρι από τα βλέμματα τους ήθελε να παίξει
μαζί μας.
Παίζω με την πρώτη κοπέλα που με ζητά δίπλα της, μια μελαχρινή στα 28 με τον δικό της στα 30, αυτός να με γλείφει, αυτή να με φιλάει, ο μπαλαντέρ μου να την πηδάει  και να της δίνει χαστούκια στον κώλο της .. άλλο ένα ζευγάρι, πλησιάζει ο δικός της θέλει να με πηδήξει,  αυτή παίρνει πίπα στον μπαλαντέρ μου και δύο ακόμα ζευγάρια  περιμένουν να μπουν και αυτά μέσα στο παιχνίδι πού δεν άργησε πολύ. Αφού χαλάρωσε λίγο η ατμόσφαιρα και σχεδόν όλοι είχαν τελειώσει και εξαντληθεί, εγώ με μπαλαντέρ μου μια ακόμα βόλτα πάνω ήταν αρκετή να φέρει τη βραδιά  μας στο τέλος. Στα δυο δωμάτια με συρόμενες πόρτες βρισκόντουσαν δυο ζευγάρια,  ένα σε κάθε δωμάτιο. Κανένα όμως πρόβλημα το σκηνικό έγινε λίγο πιο πριβέ πρώτα με το πρώτο ζευγάρι ένα καλό παιχνίδι που έκανε τον μπαλαντέρ μου να τελειώσει μια ακόμα φορά και στο δεύτερο δωμάτιο  μιας και η κοπέλα είχε αρκετά κιλάκια έκανε εμένα να τελειώσω  μια ακόμα φορά. Κάτω για νερό και ποτάκι, χαλάρωση για λίγο μιας και το πρώτο ζευγάρι ήταν ακόμα εκεί, δώσαμε ακόμα ένα παιχνίδι, δύο κοπέλες ηλικίες 30 με 35 θέλανε ακόμα ένα παιχνίδι μόνο μαζί μου απίστευτο!  μιας και  οι δύο ήταν έμπειρες, ένα τέλειο τρίο λεσβιακό  έκλεισε τη βραδιά με τους άντρες να παίρνουν το μάτι τους. Δεν έλειψαν  τα χαστούκια και οι  γρατζουνιές, ένα άγριο παιχνίδι ανάμεσά μας, δυνατά  γλειφομουνια φτάνοντας σε οργασμό χύνοντας μας και κάνοντας όλα μούσκεμα  τριγύρω μας  και εξαντλημένες κλείσαμε τη βραδιά  τέλεια!
Μπορεί να σας φανεί παράξενο αλλά και εγώ έχασα την μπάλα από το πολύ παιχνίδι.

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ thomas11565656 ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Bikini Night Party» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 29-05-2018 08:16 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Club – 2+2 Swingers Club (πρώην Casablanca) ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com
Άλλο ένα πολύ καλό πάρτι απ' αυτά που κάνει το 2+2 ξεσήκωσε τον κόσμο και απ' ό,τι έδειξε ίσως και πολλοί να μην έφυγαν λόγω τριημέρου από την Αθήνα προτιμώντας να μη χάσουν ένα τέτοιο event.
Οι παρουσίες των κοριτσιών και τα καυτά μαγιό που φόρεσαν ανέβασαν πολύ τη θερμοκρασία προσφέροντας μια πολλή ζεστή ατμόσφαιρα για όλα όσα θα ακολουθούσαν αυτή τη βραδιά.
Φτάσαμε με την (Τ) κατά τις 00.30.
Καθίσαμε στο μπαρ και ένα φιλικό μας ζευγάρι ήρθε να μας κάνει παρέα. Δεν πέρασε 1 λεπτό και άλλο ένα και άλλο ένα, με αποτέλεσμα σε 30' ώρα να γίνουμε μια παρέα 10 ζευγαριών, γνωρίζοντας τους όλους και συστήνοντας τον έναν με τον άλλο ενωθήκαμε και οι ανταλλαγές για γνωριμία ήταν απίστευτη. Πολλά ζευγάρια από την αρχή επέλεξαν αυτό που τους ταίριαζε και έτσι ήταν όλη η παρέα μαζί αλλά και τα καυτά φιλάκια και τα χουφτώματα είχαν αρχίσει να πέφτουν.
Εγώ έχασα την μπάλα. Δεν ήξερα σε ποιον και ποια να πρωτομιλήσω.
Τελικά λίγο σε όλους όλα τα κατάφερα.
Η ώρα είχε πάει 1:30 και σιγά-σιγά είχε ο κόσμος να ανεβαίνει.
Έτσι σαν οικοδεσπότης της μεγάλης παρέας έκανα την ανακοίνωση και είπα παιδιά μήπως πρέπει να μεταφερθούμε επάνω;
Την αρχή την έκανα εγώ με την (Τ) και δεν άργησαν να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.
Λόγω παρέας είχα την ιδέα να πάμε στο μεγάλο δωμάτιο επάνω που χωράει άνετα 6-7 ζευγάρια για παιχνίδι, καθώς ήμασταν πολλοί και η παρέα δεν νομίζω να ήθελε να χωριστεί.
Μπήκαμε 3 ζευγάρια δεξιά, 3 αριστερά και ένα τελικά μέση και χωρίς δεύτερη κουβέντα τα ρούχα βγήκαν και ένα τρελό παιχνίδι ανταλλαγών για 1 ώρα περίπου είχε ξεκινήσει, γνωρίζοντας τελικά ο ένας καλά τον άλλον.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, όπως άλλες φορές, γιατί θα πρέπει να γράψω σελίδες για το σχήμα που στήθηκε.
Αφού όλοι τελειώσαμε, πάλι κάτω στο μπαρ για ποτάκι, καθώς ένας-ένας που τελείωνε κατέβαινε για να πάρει δυνάμεις.
Μετά ένα ακόμα μικρό σχήμα με 3 ζευγάρια μέσα και εμείς ανεβήκαμε επάνω για έναν δεύτερο καλό γύρο.
Το ρεζουμέ για τη βραδιά δεν ήταν το παιχνίδι μόνο που πάντα υπάρχει.
Για εμένα με έκανε χαρούμενο το γεγονός που κατάφερα να ενώσω και να γνωριστούν τα ζευγάρια μεταξύ τους, βρίσκοντας τελικά ο καθένας το ταίρι του και χαρίζοντάς μου το λιγότερο ένα μεγάλο ευχαριστώ ο καθένας τους,  αφού όλοι είχαν περάσει τέλεια.
Με τη σειρά μου γράφω αυτή την κριτική για να ευχαριστήσω και εγώ όλους σας αλλά πάνω από όλα την ομάδα του 2+2 που μας προσφέρει με αυτά τα καυτά της event υπέροχες στιγμές γνωριμίας και καύλας.
Σας θέλουμε πάντα με τέτοιες ιδέες.

Παιδιά απλά του χρόνου μην το χάσετε!Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

Η φωτό της ημέρας!


ΣΧΟΛΙΟ ΤΙΟΥ ΧΡΗΣΤΗ thomas115656 ME ΤΙΤΛΟ «Το easy meet κάθε Παρασκευή κάνει δουλειά!» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 26-06-2018 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers clubs – 2+2 swingers club (πρώην Casablanca) ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.comΌπως κάθε εβδομάδα, είπαμε να τιμήσουμε και αυτό το πσ το μαγαζί γεμάτοι όρεξη για παιχνίδι.
Με το που φτάσαμε ένα ζευγάρι ήταν στο ταμείο καθώς εμείς με το που μπαίνουμε μέσα πάμε κατευθείαν στο ντουλαπάκι μας να αφήσουμε τα πράγματα μας.
Μας άρεσε πολύ. Ψηλή, μελαχρινή με ωραία χείλια, γύρω στα 30, κολλητό μαύρο φόρεμα και σώμα αψεγάδιαστο γυμναστηρίου.
Ο συνοδός της γύρω στα 40, εμφάνιση  κανονικό σωματότυπο.
Όταν ξεκίνησε η κλήρωση στο μαγαζί, είχε γύρω στα 30 ζευγάρια πράγμα που για 3ημερο δεν το περιμέναμε.
Τα νούμερα έρχονταν βροχή και το 2221 με το 2220 που ήταν το ζευγάρι αυτό έτυχε και κληρώθηκε.
Κάπως έτσι ξεκίνησε η γνωριμία με το ζευγάρι να έρχεται πρώτη φορά στο μαγαζί και νέο γενικά έχοντας παίξει μια μόνο φορά στο εξωτερικό. Με την κοπέλα τελικά από Βραζιλία ρίζες (εμ, τέτοιο κορμί) να έχει αρχίσει μιας και ήταν όπως και ο δικός της ομιλητικότατοι, τις ερωτήσεις για το πώς γίνεται εδώ το παιχνίδι και τους κανόνες και γενικά πώς θα κινηθούν.
Η ώρα πέρναγε και νομίζω μια ξενάγηση στα ενδότερα θα έλυνε κάθε απορία για το τι θα ακολουθούσε. Πήγαμε όλοι μαζί επάνω, βρήκαμε ένα δωμάτιο μέσα μέσα δεξιά και ξεκίνησαν τα κορίτσια όπως πάντα με φιλιά και χάδια και σιγά-σιγά μπήκαμε και τα αγόρια.
Η κοπέλα έκανε μια απίστευτη πίπα, αλλά ήθελε να την γλείψουμε εγώ και η (Τ), χωρίς όμως να μπει κανείς μέσα στον άλλον.
Τελικά, μετά από πολύ γλείψιμο και αρκετό παιχνίδι με τα δάκτυλα καθώς η κοπέλα με έγλειψε και η (Τ) έγλειψε αυτή τα δάκτυλα του δικού της, έφεραν ένα ωραίο squirting από την (Τ) πάνω στην κοπέλα αλλά ταυτόχρονα και το τέλος του παιχνιδιού καθώς δεν υπήρχε νόημα για συνέχεια.
Μετά κατεβήκαμε κάτω και καθώς καθίσαμε στο μπαρ μια γνώριμη φωνή χαιρέτησε την (Τ) με το όνομα της ξαφνιάζοντας στην αρχή, αλλά μετά καταλάβαμε ότι πρόκειται για φίλη της με την οποία είχαν γνωριστεί σε ένα rafting την προηγούμενη εβδομάδα, δεν γνωρίζαμε ότι ήταν swinger όμως.
Η κοπέλα ήθελε να γνωρίσει την εμπειρία με τον δικό της, ηλικίες 29 26γ, και είχαν γνωριστεί με ένα ζευγάρι από το easy meet όπου είχαν κανονίσει να ξεκινήσουν μόλις παιχνίδι επάνω. Δεν χάσαμε ευκαιρία καθώς μας άρεσαν και εμάς και τα δύο ζευγάρια καθώς κοντά στην ηλικία μας και απλά ακολουθήσαμε.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τα 3 ζευγάρια να είμαστε μέσα στο δωμάτιο και να γίνεται η ανταλλαγή της ανταλλαγής, λες και γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Η χημεία ήταν τέλεια και ταίριαξε από την πρώτη στιγμή.
Τα παιχνίδι μεταξύ γυναικών δεν έλειψε αλλά σε μικρό βαθμό καθώς και οι 3 άντρες της παρέας δεν ήθελαν να αφήσουν καμία κοπέλα ανικανοποίητή αλλά και χωρίς να τις δοκιμάσουμε. Για καλή μου τύχη είχα αρκετά προφυλακτικά για τις αλλαγές μας.
Το παιχνίδι κράτησε 45 λεπτά με πολλές αλλαγές μεταξύ μας.
Στο τέλος, και ενώ είχαμε τελειώσει σχεδόν όλοι από κορίτσια μέχρι αγόρια, μια ξανθιά κοπέλα 38 άρα ψηλή ξανθιά τούμπανο, με πολύ ωραίο στήθος και ψηλό σώμα με τον 45άρη συνοδό της ήρθε να μας δοκιμάσει, καθώς τόση ώρα παρακολουθούμε το παιχνίδι χωρίς συμμετοχή και μας ήθελε μάλλον όλους.
Αφήσαμε λίγο να κορίτσια να ετοιμαστούν και ένα ωραίο gangbang στήθηκε στο λεπτό καθώς ο σύνοδος της ήθελε να την κάνει να ευχαριστηθεί όσο πιο πολύ μπορούσε (συμμετέχοντας και αυτός), χαρίζοντας της απόλαυση με εμένα και άλλον έναν από την παρέα να την ξεσκίζουμε σε διάφορες στάσεις.
Κάποια στιγμή ο δικός της κάθισε στον καναπέ και αυτή από πάνω του χώνοντας το χοντρό καυλί του στην κωλάρα της και δίνοντας σε εμένα την ευκαιρία μιας και ήταν γυρισμένη να της βάλω τα δάκτυλά μου στο μουνί της, φέρνοντας ένα πολύ ωραίο υγρό χύσιμο στα χέρια μου και στο στόμα μου όσο ο φίλος την τσιμπούκωνε.
Οι φωνές της ήταν απίστευτες.
Κάπως έτσι ήρθε το τέλος και σε εμάς και δίνοντας ραντεβού για σήμερα στο φανταστικό Βikini Night Party που δεν χάνω ποτέ κάθε χρόνο.


Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ thomas 115656 ME ΤΙΤΛΟ «Καλή αρχή μωρό μου!» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 12-05-2018 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Club – 2+2 Swingers Club (πρώην Casablanca) ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.comΜια ακόμα Παρασκευή έφτασε και ο φ.. μου ετοιμάζει τη βραδιά μου όπως κάθε φορά ... 2+2 που αλλού; Είμαστε μέσα και στο πρώτο ποτάκι τσεκάρω τα ζευγάρια, ένα, δυο, τρία, τέσσερα, πέντε, έξι, μέχρι στιγμής ζευγάρια στην ηλικία μας που τα θέλω, όμως ο χρόνος είναι λίγος και πρέπει να βιαστούμε. Ανεβαίνουμε πάνω με φ. και επικρατεί ο γνωστός χαμός, φουλ παιχνίδι σε όλους τους χώρους, φφφρρρ πανικός, δεν πειράζει όλα καλά, συνεχίζουμε στα κάτω δωμάτια, δε χαλάει η διάθεσή μας εδώ... Μπαίνουμε στο δωμάτιο με ένα ζευγάρι, ο φ γδύνεται και  τσουκ και άλλο και άλλο και άλλο. Ό,τι ακριβώς θέλαμε πέντε ζευγάρια δικά μας, σε δευτερόλεπτα είμαστε όλοι γυμνοί. Ο φ. έχει πάρει την πρώτη κοπέλα στο πρώτο ζευγάρι και την ξεσκίζει, όχι πολλή ώρα, όμως δε χάνω χρόνο και βρίσκομαι ανάμεσα σ' ένα άλλο ζευγάρι να με γλείφει η κοπέλα και ο δικός της να με πηδάει. Αυτό κράτησε αρκετά μιας και το κάναν και οι δυο πολύ καλά! Τελειώσαμε και, αφού ήταν η ώρα για ποτάκι, τσουκ και άλλο ένα ζευγαράκι χώνεται στο παιχνίδι μας. Χατίρια δε χαλάμε και συνεχίζουμε η κοπέλα ένα καλό τσιμπούκι στον φ. και εγώ να παίζω με τον δικό της σε διάφορες στάσεις, εκεί ήρθε και το δεύτερο τέλος του Φ μου υπέροχα και στοπ! Ποτάκι και συνεχίζουμε. Ο φ έχει τελειώσει 2 φορές, αλλά εγώ θέλω λίγο ακόμα και λίγο ποτό, μια βόλτα μόνη μου, σ' ένα ακόμα στο doctor room ένα ζευγάρι που είναι η πρώτη τους φορά μου κάνουν νόημα να πλησιάσω ... η κοπέλα έχει λίγα κιλά όπως ακριβώς μ' αρέσει... τους πλησιάζω αργά-αργά .. και παίζω ενα παιχνιδι με την κοπέλα, αρχικά ένα καλό γλειφομούνι την έκανε να τελειώσει ο δικός της πολύ καυλωμένος με όλο αυτό, παίζει μαζί μου και χύνει και αυτός... ξανά με την κοπέλα, εγώ τρίβομαι πάνω της και την κάνω μούσκεμα μιας και είχα ακόμα λίγα υγράκια .. πάω φ. ποτάκι... και η ώρα πλέον έχει φτάσει στο τέλος, ώρα να φεύγουμε... μα.. για κάτσε... μια βόλτα ακόμα... πειράζει; μια βόλτα ξανά στα πάνω δωμάτια... και ακόμα ένα παιχνίδι στο 90 (που λέει και ο φ.... Μου) που αλλού.. ένα πολύ ζινατό ζευγάρι ηλικίας 35.40 .. πρώτα ξεκινάν τα κορίτσια μιας κι η κοπέλα της αρεσει με κοπέλα.. φουλ παιχνίδι  και μετά έχουμε και τα αγοράκια... ένα δυνατό παιχνίδι για το τέλος έκλεισε τη βραδιά μας όπως τη θέλαμε! Οι μπαταρίες γέμισαν...

Φ=εγώ
Και την περιγραφή την έκανε αυτή τη φορά η (Τ). Άντε καλή αρχή, μωράκι μου, έτσι σε θέλω.