Αναγνώστες

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ vasagia ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Οι εμπειρίες δίνουν ουσία στην ζωή» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 11-08-2018 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Club – 2+2 Swingers Club (πρώην Casablanca) ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com



 Η ημερομηνία είναι ενδεικτική.

Δύο φορές με το ταίρι επισκεφτήκαμε το μαγαζί, καθώς μας εξιτάρει η ιδέα του group sex. Δεν είμαστε swingers, αλλά μας αρέσει να συμμετέχουμε στο ίδιο δωμάτιο και η ιδέα του sex club. Έτσι, σε δύο καθόδους στην Αθήνα για δουλειές, αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το 2&2.
Η πρώτη φορά ήταν αναγνωριστική, έτσι επικεντρωθήκαμε στον «χώρο». Σίγουρα χωράει πολλές βελτιώσεις, αλλά σε γενικές γραμμές είναι ένα μέτριο κλαμπάκι. Η έλλειψη ντους είναι θέμα όπως και ο επάνω χώρος είναι μικρός για τον όγκο του κόσμου που θέλει να παίξει ταυτόχρονα. Διάθεση υπήρχε από τον κόσμο, ο οποίος ήταν αρκετός την πρώτη φορά για Παρασκευή κι υπήρχε κινητικότητα. Δεν μας ενόχλησε ή μας έκανε νεύμα κάποιο ζευγάρι, αν και φαινόμασταν «νέοι» στον χώρο. Δεν το επιζητούσαμε η αλήθεια είναι, αλλά γενικά υπήρχε καλό mood κι αυτό ήταν σημαντικό. Ανεβήκαμε στον επάνω χώρο και με το ζόρι βρήκαμε μια γωνιά να κάνουμε τη φάση μας. Αν ήταν στο χέρι μου, θα τους κατέβαζα όλους κάτω να γίνονταν οι φάσεις γύρω από το μπαρ, κάτι σαν τα Drunk Sex Party. Ενδιαφέρουσα ιδέα για ανερχόμενο event. Anyway, αφού χωθήκαμε στο μεγάλο δωμάτιο δεξιά, 3 ζευγάρια έδιναν πόνο μεταξύ τους, μ’ αρκετές εναλλαγές, η δικιά μου, έσκυψε στα γόνατα κι άρχισε μια βαθιά και καυλωτική πίπα. Έπειτα σε στάση reverse cowgirl και βλέποντας τη φάση γύρω μας, δεν αργήσαμε να χύσουμε και οι δύο. Φύγαμε διακριτικά για να μην ενοχλήσουμε το παιχνίδι γύρω μας κι αμέσως η θέση μας καταλήφθηκε από άλλο ζευγάρι.

Στη δεύτερη επίσκεψη, Σάββατο ημέρα, ο κόσμος πάλι ήταν αρκετός κατά τις 1, αλλά είχαμε θέματα στην ποιότητα, με τα δικά μας πάντα γούστα. Στις 2 παρά ήταν σχεδόν όλο το μαγαζί στον πάνω όροφο με τον μαλλιά Dj να φωνάζει «υπάρχει και κάτω χώρος, ρε παιδιά». Ανεβήκαμε, πήραμε το μάτι μας, καυλώσαμε με τις φάσεις και συνεχίσαμε στον χώρο δίπλα από τον Dj. Είχε 2-3 γυναίκες που περιφέρονταν μόνες, κάναμε στη μια νόημα να έρθει, αλλά δεν είχε διάθεση. Συνεχίσαμε στη φάση μας με το ταίρι και ξαφνικά ήρθαν 3 κοπέλες με 2 αγόρια και άρχισαν να συμμετέχουν δίπλα μας. Παρέα που ήρθε γι' αυτόν τον σκοπό και μόνο. Η θέα του group sex μας καύλωσε ιδιαίτερα κι έτσι κατέθεσα κι εγώ και το ταίρι.

Ο χώρος και ο κόσμος είναι μια χαρά. Μπορείς να επικοινωνήσεις και να μιλήσεις άνετα μ’ άλλα ζευγάρια. Δεν υπάρχουν ταμπού. Αν και δεν μας συνέβη, δεν υπάρχει θέμα στο να το διακρίνεις. Η μουσική θ' έλεγα ότι ήταν αρκετά καλή και θα μπορούσες άνετα να διασκεδάσεις, να πιεις τα ποτά σου και να παίξεις όπως εσύ θέλεις τη βραδιά σου. Μας άρεσε αρκετά κι από Σεπτέμβριο που θ' αρχίσουν και πάλι οι επισκέψεις στην Αθήνα, σίγουρα θα προτιμηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου