Αναγνώστες

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ thomas115656 ME TITΛΟ «Black string & Heels» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 10-08-2018 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Club 2+2 Swingers Club (πρώην Casabanca)» ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdea.com






\

Το θέμα, όπως λέει και ο τίτλος, ήταν string μαύρο από κάτω και γόβα. Ένα από τα πολλά event που για ακόμα μια φορά τα κορίτσια (ίσως και λόγω καλοκαιριού) το τίμησαν το dress code και με το παραπάνω.
Φτάσαμε νωρίς στο μαγαζί κατά τις 12 όπου ήδη είχε κάποια ζευγάρια.
Η ξανθιά σερβιτόρα μας καλωσόρισε με ένα διχτυωτό μαύρο ολόσωμο αλλά φουλ δαντελωτό κολάν που άφηνε να δούμε κάθε σπιθαμή από το υπέροχο κορμί της.
Επίσης μια κοπέλα φόραγε μόνο γόβα στρινγκ και όλο το σώμα μια αλυσιδίτσα φανταστική που αγκάλιαζε όλο το κορμί της. Και από πάνω τόπλες.
Σιγά-σιγά ο κόσμος μαζεύτηκε και το παιχνίδι κατά τις 2 μεταφέρθηκε επάνω.
Πολλά ζευγάρια είχαν ήδη αρχίσει να παίζουν ειδικά στο βάθος δεξιά.
Εμείς βρήκαμε ένα που μας άρεσε με την Τ και μπήκαμε σε καμπίνα 4 αδα. Η κοπέλα ήταν δεύτερη φορά σε 4αδα και έπαιξε για αρχή με την Τ προκαταρκτικά και μετά, αφού είχα καβλώσει, είχε στηθεί στα 4 να γλείψει τον δικό της, όταν η Τ την έγλειφε στα γόνατα. Ο δικός της τότε μου έκανε νόημα να μπω μέσα της και η αίσθηση της Τ να γλείφει εμένα και την κοπέλα δεν άργησε να την κάνει να τελειώσει τρέμοντας στην κυριολεξία.
Η κοπέλα τραβήχτηκε και με άφησε στη μέση αλλά για καλή μου τύχη η πόρτα ήταν λίγο ανοιχτή και ένα γνώριμο βλέμμα μια ξανθιάς φίλης όπου είχαμε μιλήσει από άλλη φορά αλλά της χρώσταγα παιχνίδι εμφανίστηκε με τον δικό της.
Τους έκανα νόημα να μπουν αφού τα άλλα παιδιά μιας και τελείωσε η κοπέλα έδειχνε να μη θέλει να συνεχίσει άλλο.
Τότε την πήραμε μέσα με την Τ και την γδύσαμε στο λεπτό. Αλλαγή προφυλακτικό και η Τ ασχολήθηκε λίγο με τον δικό της όταν εγώ καθώς ήμουν ήδη καυλωμένος μου πήρε ακόμα λίγο πίπα και τον έβαλε στα 4 μέσα της. Το κορμί της μιας και Ρωσίδα 40+ ήταν απίστευτο. Το παιχνίδι δεν κράτησε πολύ καθώς και αυτή καυλωμένη από το προηγούμενο θέαμα που έβλεπε ήθελε πολύ να την ξεσκίσω και έτσι έγινε για 10 λεπτά καθώς και των δύο μας τα υγρά δεν άργησαν να έρθουν.
Τέλος παιχνιδιού και πήγαμε για ποτάκι και φρεσκάρισμα τουαλέτες.
Μετά ήρθε ένα φιλικό ζευγάρι όπου και κάθισε παρέα μας και ψάχναμε να βρούμε άλλο ένα ζευγάρι για τον τρίτο γύρο.
Τελικά αυτό δεν άργησε να έρθει καθώς η βραδιά μύριζε μπαρούτι για πολύ παιχνίδι καθώς πολλά ζευγάρια φαίνονταν ανήσυχα και με πολύ ψουψου και πηγαδάκια.
Πήγαμε στον κάτω χώρο και ήρθε μια ωραία Γερμανίδα, ψηλή, ξανθιά αδύνατη 35+ με τον δικό της όπου έπαιξαν δίπλα μας soft οι κοπέλες αλλά και εμείς με αυτήν. Το παιχνίδι είχε πολλές full ανταλλαγές αλλά δεν μένω εκεί καθώς η έκπληξη για τα κορίτσια δεν άργησε να έρθει. Ένας Μαυρούλης αράπης έκανε την εμφάνισή του με την κοπέλα του ή όποια όμως δεν ήθελε να παίξει μόνο να τον βλέπει και κόλλησε στο σχήμα μας περνώντας για αρχή την μια κοπέλα της παρέας στα 4 όπου και δεν άργησε να τελειώσει. Μετά πήγε να πλυθεί αλλά δεν ήρθε για άλλη κοπέλα καθώς μας είπε είχε ξανατελειώσει με άλλη και δεν είχε κουράγιο. Τελικά αυτό που λένε για τους μαύρους ισχύει ΤΟΎΜΠΑΝΟ. Το παιχνίδι μας συνεχίστηκε για κανένα 30' με την ώρα να έχει πάει 4 σχεδόν. Αφού τελείωσα και εγώ πάλι και η Τ είπαμε να φύγουμε λόγω ότι είχα δουλειά το πρωί, αλλά κρίμα γιατί αφήσαμε πολύ κόσμο πίσω που μάλλον λόγω καλοκαιριού είχαν όρεξη για πολύ παιχνίδι μέχρι πρωίας.
Αυτό το σκ θα έχουμε ένα ωραίο GIRL2PLAY που νομίζω θα κάνουμε χαμουλη για το κλείσιμο του καλοκαιριού μας. Μετά ξεκούραση και πάλι από τον Σεπτέμβριο με μάλλον και άλλη κοπέλα στην παρέα μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου