Αναγνώστες

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ thomas11565656 ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Bikini Night Party» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 29-05-2018 08:16 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Club – 2+2 Swingers Club (πρώην Casablanca) ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com




Άλλο ένα πολύ καλό πάρτι απ' αυτά που κάνει το 2+2 ξεσήκωσε τον κόσμο και απ' ό,τι έδειξε ίσως και πολλοί να μην έφυγαν λόγω τριημέρου από την Αθήνα προτιμώντας να μη χάσουν ένα τέτοιο event.
Οι παρουσίες των κοριτσιών και τα καυτά μαγιό που φόρεσαν ανέβασαν πολύ τη θερμοκρασία προσφέροντας μια πολλή ζεστή ατμόσφαιρα για όλα όσα θα ακολουθούσαν αυτή τη βραδιά.
Φτάσαμε με την (Τ) κατά τις 00.30.
Καθίσαμε στο μπαρ και ένα φιλικό μας ζευγάρι ήρθε να μας κάνει παρέα. Δεν πέρασε 1 λεπτό και άλλο ένα και άλλο ένα, με αποτέλεσμα σε 30' ώρα να γίνουμε μια παρέα 10 ζευγαριών, γνωρίζοντας τους όλους και συστήνοντας τον έναν με τον άλλο ενωθήκαμε και οι ανταλλαγές για γνωριμία ήταν απίστευτη. Πολλά ζευγάρια από την αρχή επέλεξαν αυτό που τους ταίριαζε και έτσι ήταν όλη η παρέα μαζί αλλά και τα καυτά φιλάκια και τα χουφτώματα είχαν αρχίσει να πέφτουν.
Εγώ έχασα την μπάλα. Δεν ήξερα σε ποιον και ποια να πρωτομιλήσω.
Τελικά λίγο σε όλους όλα τα κατάφερα.
Η ώρα είχε πάει 1:30 και σιγά-σιγά είχε ο κόσμος να ανεβαίνει.
Έτσι σαν οικοδεσπότης της μεγάλης παρέας έκανα την ανακοίνωση και είπα παιδιά μήπως πρέπει να μεταφερθούμε επάνω;
Την αρχή την έκανα εγώ με την (Τ) και δεν άργησαν να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.
Λόγω παρέας είχα την ιδέα να πάμε στο μεγάλο δωμάτιο επάνω που χωράει άνετα 6-7 ζευγάρια για παιχνίδι, καθώς ήμασταν πολλοί και η παρέα δεν νομίζω να ήθελε να χωριστεί.
Μπήκαμε 3 ζευγάρια δεξιά, 3 αριστερά και ένα τελικά μέση και χωρίς δεύτερη κουβέντα τα ρούχα βγήκαν και ένα τρελό παιχνίδι ανταλλαγών για 1 ώρα περίπου είχε ξεκινήσει, γνωρίζοντας τελικά ο ένας καλά τον άλλον.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, όπως άλλες φορές, γιατί θα πρέπει να γράψω σελίδες για το σχήμα που στήθηκε.
Αφού όλοι τελειώσαμε, πάλι κάτω στο μπαρ για ποτάκι, καθώς ένας-ένας που τελείωνε κατέβαινε για να πάρει δυνάμεις.
Μετά ένα ακόμα μικρό σχήμα με 3 ζευγάρια μέσα και εμείς ανεβήκαμε επάνω για έναν δεύτερο καλό γύρο.
Το ρεζουμέ για τη βραδιά δεν ήταν το παιχνίδι μόνο που πάντα υπάρχει.
Για εμένα με έκανε χαρούμενο το γεγονός που κατάφερα να ενώσω και να γνωριστούν τα ζευγάρια μεταξύ τους, βρίσκοντας τελικά ο καθένας το ταίρι του και χαρίζοντάς μου το λιγότερο ένα μεγάλο ευχαριστώ ο καθένας τους,  αφού όλοι είχαν περάσει τέλεια.
Με τη σειρά μου γράφω αυτή την κριτική για να ευχαριστήσω και εγώ όλους σας αλλά πάνω από όλα την ομάδα του 2+2 που μας προσφέρει με αυτά τα καυτά της event υπέροχες στιγμές γνωριμίας και καύλας.
Σας θέλουμε πάντα με τέτοιες ιδέες.

Παιδιά απλά του χρόνου μην το χάσετε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου