Αναγνώστες

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΙΟΥ ΧΡΗΣΤΗ thomas115656 ME ΤΙΤΛΟ «Το easy meet κάθε Παρασκευή κάνει δουλειά!» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 26-06-2018 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers clubs – 2+2 swingers club (πρώην Casablanca) ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com



Όπως κάθε εβδομάδα, είπαμε να τιμήσουμε και αυτό το πσ το μαγαζί γεμάτοι όρεξη για παιχνίδι.
Με το που φτάσαμε ένα ζευγάρι ήταν στο ταμείο καθώς εμείς με το που μπαίνουμε μέσα πάμε κατευθείαν στο ντουλαπάκι μας να αφήσουμε τα πράγματα μας.
Μας άρεσε πολύ. Ψηλή, μελαχρινή με ωραία χείλια, γύρω στα 30, κολλητό μαύρο φόρεμα και σώμα αψεγάδιαστο γυμναστηρίου.
Ο συνοδός της γύρω στα 40, εμφάνιση  κανονικό σωματότυπο.
Όταν ξεκίνησε η κλήρωση στο μαγαζί, είχε γύρω στα 30 ζευγάρια πράγμα που για 3ημερο δεν το περιμέναμε.
Τα νούμερα έρχονταν βροχή και το 2221 με το 2220 που ήταν το ζευγάρι αυτό έτυχε και κληρώθηκε.
Κάπως έτσι ξεκίνησε η γνωριμία με το ζευγάρι να έρχεται πρώτη φορά στο μαγαζί και νέο γενικά έχοντας παίξει μια μόνο φορά στο εξωτερικό. Με την κοπέλα τελικά από Βραζιλία ρίζες (εμ, τέτοιο κορμί) να έχει αρχίσει μιας και ήταν όπως και ο δικός της ομιλητικότατοι, τις ερωτήσεις για το πώς γίνεται εδώ το παιχνίδι και τους κανόνες και γενικά πώς θα κινηθούν.
Η ώρα πέρναγε και νομίζω μια ξενάγηση στα ενδότερα θα έλυνε κάθε απορία για το τι θα ακολουθούσε. Πήγαμε όλοι μαζί επάνω, βρήκαμε ένα δωμάτιο μέσα μέσα δεξιά και ξεκίνησαν τα κορίτσια όπως πάντα με φιλιά και χάδια και σιγά-σιγά μπήκαμε και τα αγόρια.
Η κοπέλα έκανε μια απίστευτη πίπα, αλλά ήθελε να την γλείψουμε εγώ και η (Τ), χωρίς όμως να μπει κανείς μέσα στον άλλον.
Τελικά, μετά από πολύ γλείψιμο και αρκετό παιχνίδι με τα δάκτυλα καθώς η κοπέλα με έγλειψε και η (Τ) έγλειψε αυτή τα δάκτυλα του δικού της, έφεραν ένα ωραίο squirting από την (Τ) πάνω στην κοπέλα αλλά ταυτόχρονα και το τέλος του παιχνιδιού καθώς δεν υπήρχε νόημα για συνέχεια.
Μετά κατεβήκαμε κάτω και καθώς καθίσαμε στο μπαρ μια γνώριμη φωνή χαιρέτησε την (Τ) με το όνομα της ξαφνιάζοντας στην αρχή, αλλά μετά καταλάβαμε ότι πρόκειται για φίλη της με την οποία είχαν γνωριστεί σε ένα rafting την προηγούμενη εβδομάδα, δεν γνωρίζαμε ότι ήταν swinger όμως.
Η κοπέλα ήθελε να γνωρίσει την εμπειρία με τον δικό της, ηλικίες 29 26γ, και είχαν γνωριστεί με ένα ζευγάρι από το easy meet όπου είχαν κανονίσει να ξεκινήσουν μόλις παιχνίδι επάνω. Δεν χάσαμε ευκαιρία καθώς μας άρεσαν και εμάς και τα δύο ζευγάρια καθώς κοντά στην ηλικία μας και απλά ακολουθήσαμε.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τα 3 ζευγάρια να είμαστε μέσα στο δωμάτιο και να γίνεται η ανταλλαγή της ανταλλαγής, λες και γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Η χημεία ήταν τέλεια και ταίριαξε από την πρώτη στιγμή.
Τα παιχνίδι μεταξύ γυναικών δεν έλειψε αλλά σε μικρό βαθμό καθώς και οι 3 άντρες της παρέας δεν ήθελαν να αφήσουν καμία κοπέλα ανικανοποίητή αλλά και χωρίς να τις δοκιμάσουμε. Για καλή μου τύχη είχα αρκετά προφυλακτικά για τις αλλαγές μας.
Το παιχνίδι κράτησε 45 λεπτά με πολλές αλλαγές μεταξύ μας.
Στο τέλος, και ενώ είχαμε τελειώσει σχεδόν όλοι από κορίτσια μέχρι αγόρια, μια ξανθιά κοπέλα 38 άρα ψηλή ξανθιά τούμπανο, με πολύ ωραίο στήθος και ψηλό σώμα με τον 45άρη συνοδό της ήρθε να μας δοκιμάσει, καθώς τόση ώρα παρακολουθούμε το παιχνίδι χωρίς συμμετοχή και μας ήθελε μάλλον όλους.
Αφήσαμε λίγο να κορίτσια να ετοιμαστούν και ένα ωραίο gangbang στήθηκε στο λεπτό καθώς ο σύνοδος της ήθελε να την κάνει να ευχαριστηθεί όσο πιο πολύ μπορούσε (συμμετέχοντας και αυτός), χαρίζοντας της απόλαυση με εμένα και άλλον έναν από την παρέα να την ξεσκίζουμε σε διάφορες στάσεις.
Κάποια στιγμή ο δικός της κάθισε στον καναπέ και αυτή από πάνω του χώνοντας το χοντρό καυλί του στην κωλάρα της και δίνοντας σε εμένα την ευκαιρία μιας και ήταν γυρισμένη να της βάλω τα δάκτυλά μου στο μουνί της, φέρνοντας ένα πολύ ωραίο υγρό χύσιμο στα χέρια μου και στο στόμα μου όσο ο φίλος την τσιμπούκωνε.
Οι φωνές της ήταν απίστευτες.
Κάπως έτσι ήρθε το τέλος και σε εμάς και δίνοντας ραντεβού για σήμερα στο φανταστικό Βikini Night Party που δεν χάνω ποτέ κάθε χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου