Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ kostakis27 ME ΤΙΤΛΟ «Ρομαντικό κι αισθησιακό» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 28-04-2018 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Club – SwingClub4» ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com


Χθεσινοβραδινή επίσκεψη στο ανακαινισμένο C4C με την κοκκινομάλλα μιλφάρα μου, έτσι για να αλλάξουμε λίγο τον αέρα μας. Στο μαγαζί έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στον χώρο του μπαρ, συν ότι έχει προστεθεί χώρος για παιχνίδι στο ισόγειο, ακριβώς δίπλα από τις σκάλες που οδηγούν στον επάνω όροφο.

Άφιξη κατά τις 01:00, εκείνη την ώρα στο μαγαζί υπήρχαν άλλα 4 ζευγάρια, είσοδος δεν υπάρχει καμία μέρα σε αυτό το μαγαζί, απλά πληρώνεις το ποτό σου (7 ευρώ το απλό ποτό).Μας υποδέχτηκε η ευγενική ιδιοκτήτρια μαζί με τον σύζυγό της και καθίσαμε σε τραπεζάκι ακριβώς δίπλα από την πίστα που έχει πλέον δημιουργηθεί.

Χαμηλός φωτισμός καθόλη τη νύχτα και χαλαρή μουσική, με μικρά διαλείμματα για στριποχορό πάνω στην πίστα από 2 πελάτισσες του καταστήματος.Ένα πολύ ωραίο ξανθό γκράνι με ωραία 3,5αρια βυζιά, διχτυωτό καλσόν και ταττού, στη συνέχεια ένα μελαχρινό μιλφ με 3αρια βυζιά και μεγάλες ρώγες. Και οι 2 μας χάρισαν πολύ ωραίους χορούς και μας καύλωσαν αρκετά. Γενικά όλο το κλαμπ μας έβγαζε μια πολύ ρομαντική κι αισθησιακή διάθεση (εξου και ο τίτλος) και γι αυτό διαφέρει από τα υπόλοιπα για όσους προτιμούν κάτι πιο πριβέ και χαλαρό.

Στην συνέχεια μπήκαν άλλα 3 ζευγάρια,παρατήρησα ότι γενικά επιτρέπονται οι μπαλαντερ, μιας και υπήρχαν 2 παρέες των 3. Ένα γνωστό μου ζευγάρι από παλιότερες επισκέψεις σε άλλο κλαμπ γιόρτασε τα γενέθλια της ξανθιάς πουράτζας κυρίας με τα πολλά ταττού σε όλο το σώμα, σβήνοντας πολλά κεράκια πάνω στην τούρτα και χορεύοντας και οι 2 πάνω στην πίστα. Γενικά τους συγκεκριμένους τους απαξίωσα αν και είναι πολύ παιχνιδιάρηδες, πλην όμως έχουν θέμα με την καθαριότητα, συν ότι χθες είχαν μαζί τους έναν τρισάθλιο μπάρμπα, σαν ζόμπι από τσοντάδικο,για ρομαντικές καταστάσεις.

Γενικά δεν υπήρχε κίνηση στον όροφο όσο παραμείναμε στον χώρο, μόνο ένα ζευγάρι πρωτάρηδων επισκέφθηκε τον κάτω χώρο ο οποίος αποτελείται από 3 καναπέδες κι ένα δωματιάκι μ' ένα ημίδιπλο κρεβάτι, όπου και πήγαν να φασωθούν οι 2 πρωτάρηδες. Δεν τους είχαμε καμία ανάγκη μιας και η τύπισσα μας κοιτούσε με το βλέμμα της αγελάδας πίνοντας αμίτα μόσιον λίγο νωρίτερα.

Σε κάποια στιγμή η συμπαθέστατη ιδιοκτήτρια μας ενημέρωσε για πριβέ πάρτι που διοργανώνει το κλαμπ την επόμενη βδομάδα και η συμμετοχή είναι μόνο με πρόσκληση, κάτι πολύ θετικό για να αποφεύγονται βρωμεροί γέροι και γριές, όπως επίσης και βίζιτες με μπαρμπάδια που εμφανίζονται συχνά σε τέτοιου είδους κλαμπ.

Λόγω κούρασης της ημέρας δεν παραμείναμε περισσότερο στο κλαμπ αν και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ευχάριστη κι ερωτική. Σίγουρα θα το επισκεφθούμε ξανά, γιατί ταιριάζει αρκετά στο στυλ μας. Η βαθμολογία έχει να κάνει με την μουσική που θα θέλαμε να έχει και κάποια ελληνικά κομμάτια, συν ότι υπήρχε μια μικρή έλλειψη σε κάποια ποτά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου