Αναγνώστες

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ TETAΡΤΗΣ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017




Γάντι πηγαίνει σε όλους όσοι αναζητούν ψύλλους στα άχυρα, παραβλέποντας τα πραγματικά προβλήματα του χώρου, η βιβλική φράση «διυλίζω τον κώνωπα και καταπίνω την κάμηλο».  Ασχολούμαστε αν το ένα ζευγάρι είναι πραγματικό, θέτουμε ηλικιακά όρια, δημιουργούμε ψευδαισθήσεις και επιτρέπουμε στους εξωσυζυγικούς να αλωνίζουν στον χώρο.


Τίποτε δεν δίδαξε το επιχειρηματικό εγχείρημα του ιδιοκτήτη του «La Stola Swinger Club» (2010-12). O Ευθύμιος Καρέτσος επιχείρησε την ανατροπή, αλλά προσέκρουσε στην αντίδραση του κατεστημένου.  Με αναφορές, σπερμολογία - η ιστορία με την υποχρεωτική επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας στο κατάστημα Κηφισιάς παρερμηνεύθηκε. Όταν ο άνθρωπος είδε κι αποείδε και προς τιμή του δεν δέχθηκε τη μετατροπή του μαγαζιού του σε πηδηχτάδικο ή παρτουζιάρικο, αποχώρησε.


Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται με το «C4C»  που έχει στοχοποιηθεί από τους ίδιους αντιδραστικούς ανθρώπους. Τα μαγαζιά δεν αποτελούν ιδιοκτησία κανενός «ηγεμόνα» του χώρου.  Οι πελάτες έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο, αυτοί αποφασίζουν τι θέλουν. Οι υπόλοιποι να κοιτάξουν τα του οίκου τους και να αφήσουν τις παρεμβάσεις μέσω τρίτων…


Η νοοτροπία της μονοπώλησης του χώρου από έναν επιχειρηματία στις διαταγές των «αρχηγών» μας βρίσκει κάθετα αντίθετους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου