Αναγνώστες

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ SWINGERS «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 2» ΤΟΥ FACEBOOK


Η διαδικασία ένταξης ζευγαριών στη μυστική ομάδα διαπροσωπικών swingers «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 2» είναι η εξής:
α. Το προς ένταξη ζευγάρι επικοινωνεί με τον διαχειριστή της σελίδας «Διαπροσωπικοι Swingers» (ιδιωτικό μήνυμα), αναφέροντας τον μέσο όρο ηλικίας και τον τόπο διαμονής του, προκειμένου το αίτημά του να προωθηθεί στο ζευγάρι-συντονιστή του πλησιέστερου γεωγραφικού διαμερίσματος στο οποίο υπάγεται διοικητικά.
β. Το ζευγάρι-συντονιστής επικοινωνεί μαζί του και συγκεντρώνει τις πληροφορίες που χρειάζονται. Επιθυμητή η κατ' ιδία συνάντηση σε χώρο κοινής αποδοχής μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα και με τα δυο άτομα. Στη συνέχεια, το ζευγάρι-συντονιστής υποβάλλει την αξιολόγησή του στον διαχειριστή της σελίδας «Διαπροσωπικοί Swingers» και ο τελευταίος ενημερώνει το προς ένταξη ζευγάρι.

γ. Με την ένταξή του στη μυστική ομάδα διαπροσωπικών swingers «Ερωτικη Γεωμετρία 2» το ζευγάρι έχει δικαίωμα συμμετοχής σε κεντρικές και περιφερειακές εκδηλώσεις και συναντήσεις της ομάδας, ενώ ενημερώνεται για την παρουσία άλλων ζευγαριών-μελών στην περιφέρειά του.

δ. Για ζευγάρι με τόπο διαμονής στο Λεκανοπέδιο (Αθήνα, Πειραιά και Προάστα) είναι απαραίτητη η εμφάνισή του σε τουλάχιστο μια συνάντηση γνωριμίας «MEET-AND-GREET» της ομάδας στο «club4couples» (Μακρών Τειχών 5, Πειραιάς) για την καθιερωμένη συνέντευξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου