Αναγνώστες

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ SirJason ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Μπορειτε και καλυτερα!» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 16-07-2017 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Τσοντοσινεμά (Αθήνα) – Adult Theaters» ΣΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com



Εχω επισκεφθει το Αdult αρκετες φορες, μονος με φιλους και με την κοπελα μου. Παλαιοτερα ειχε πολυ περισσοτερα μερη για παιχνιδι και το σινεμα γενικως φθινει αλλα παραμενει το καλυτερο στο ειδος του.
Η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη.
Επισκεψη στο σινεμα με την φιλη μου (40χρ.-37χρ) σαββατο βραδυ. Τακουνια, μαυρο φορεμα, ολοσωμο διχτυωτο και πολυ καυλα απο μερος της...
Αφου βολευομαστε στους καναπεδες βγαζει μπλουζα και μενει με το διχτυ και τα βυζια στη φορα. Κομπλαρω λιγο αλλα αμεσως το ξεπερναω βλεποντας τις αγριες διαθεσεις της. Η ταινια βοηθαει... Βαζω δαχτυλο και διαπιστωνω οτι η ξανθια που γαμιεται στο πανι με 3 ψωλαραδες εχει κανει την δικια μου μουσκεμα! Με ανοιχτα τωρα τα ποδια και την μουναρα της να την βλεπουν ολοι, αρχιζει μια στραβοπιπα κοιταζοντας την οθονη...Και εδω οι μαλακες του σινεμα μην δινοντας χωρο και χρονο να εξελιχθει μια ωραια βραδια εχουν πλησιασει σαν τις μελισσες. Ρε, πιο διακριτικα αφου τη βλεπετε την φαση. Κανενας δεν θα ερθει εαν δεν το θελουμε, μην βγαζετε τα ματια σας με τα χερια σας. Και ενω φαντασιωνοταν να την παρουμε 4 και 5, να δωσει κωλο και να κανει τα παντα, 2-3 μαλακες χαλανε τη φαση.
Σηκωθηκαμε και μπηκαμε στο δωματιο οπου στηθηκε στα τεσσερα και εγω ανοιξα το κουρτινακι να βλεπουν τουλαχιστον και χυσουν κανα 2. Δεν φταιγανε ολοι αλλα τελικως την πληρωσανε ολοι...
Κρατηθειτε λιγο, μην πατε εκει καβλωμενοι και με σωστο timing αφηστε το ζευγαρι να βρασει και θα... φατε.
Γι αυτο μπορουσαμε και καλυτερα....
Οι μαλακες χαλανε τη φαση και σε αυτους που μπορουν να συμμετασχουν και στα ζευγαρια που πανε για τις φαντασιωσεις τους. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου κινηματογράφου ερωτικών ταινιών στην οδό Καρόλου 8 στο Μεταξουργείο, έναντι γραφείων ΟΣΕ, στόχευαν στην προσέλκυση ανοιχτόμυαλων ζευγαριών, προσδοκώντας οπωσδήποτε σε κέρδη, αφού την εποχή που άνοιξε (23/3/2011) δεν υπήρχε αντίπαλο δέος. Πλην όμως, σύμφωνα με προφορικές μαρτυρίες πελατών, η πορεία εσόδων ήταν φθίνουσα, με αποτέλεσμα (εδώ υπάρχουν αντιφατικές πληροφορίες) το 2014 ή 2015 να μετατραπει σε κανονικό κινηματογράφο με ανδρική κυρίως παρουσία.
Τα κινηματοθέατρα προσελκύουν ζευγάρια που επιλεγουν να συνευρίσκονται παρουσία θεατών με ή χωρίς συμμετοχή των τελευταίων. Διαθέτουν ατομικές καμπίνες με κλιματισμό, αν και η πλειονότητα των θεατών προτιμά τα αναπαυτικά καθίσματα.
Στην Ελλάδα οι πρωτοποριακές ιδέες εφαρμόζονται με λανθασμένο τρόπο, γιατί οι επιχειρηματίες δε λαμβάνουν υπόψη τις πραγματικές συνθήκες της αγοράς. Η μεταφορά, λοιπόν, ξένων επιχειρηματικών προτύπων, χωρίς την απαραίτητη προεργασία και προσαρμογή στην εγχώρια σκηνή, προκαλεί στρεβλώσεις και αγκυλώσεις και μοιραία οδηγεί στην αποτυχία!
Το «Adult Theater» πήγε να κάνει τη διαφορά, κάτι στράβωσε στην πορεία και ακολούθησε τημ τύχη των παραδοσιακών ερωτικών κινηματογράφων της δεκαετίας του 80.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου