Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ johnpapasp ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Πρώτη μου φορά» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 19-02-2017 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers club – 2+2 Club (πρώην Casablanca) ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com

Τo Σάββατο για πρώτη φορά αποφασίσαμε με την γυναίκα μου να επισκεφτούμε ένα swingers club. Η αρχή έγινε από το 2+2. Σκοπεύουμε σιγά σιγά να τα δούμε όλα. Φθάσαμε στο μαγαζί κατά τη μία και τέταρτο το πρωί της Κυριακής και το βρήκαμε σχεδόν γεμάτο. Ο κόσμος συνέχισε να έρχεται και κατά τη μία και μισή γινόταν το αδιαχώρητο. Περιμέναμε να βρούμε ζευγάρια της ηλικίας μας (πλησιάζουμε τα 50) και μας έκανε εντύπωση πως ο μέσος όρος ηλικίας δεν ξεπερνούσε τα 30 με 35 χρόνια, ξεκινώντας από τα 20 και φθάνοντας σε ελάχιστες περιπτώσεις τα 60. Όλοι με διάθεση παιχνιδιού. Δεν έλειπαν βέβαια και λίγες μεν αξιοσημείωτες δε cult φιγούρες. Ο χώρος αξιοπρεπής, τα ποτά όμως αμφιβόλου ποιότητας. Στον κάτω χώρο εκτός της σάλας και του μπαρ υπάρχει, πίσω από κουρτίνες, gangbang room και doctors room.
Στον πάνω όροφο βρίσκεται δωμάτιο με διπλό κρεβάτι που μπορεί να φιλοξενήσει πολλά ζευγάρια, δύο δωμάτια για μέχρι δύο ζευγάρια και δύο συνεχόμενοι χώροι (μάλλον τους αποκαλούν dark room) στους οποίους μπαίνει όποιος θέλει και μπορεί να συμμετέχει στα δρώμενα χωρίς άδεια από τους εμπλεκόμενους. Αντιθέτως οι πρώτοι χώροι που ανέφερα διαθέτουν πόρτα και παράθυρο. Εάν θέλεις να είσαι μόνος μπαίνεις και κλειδώνεις, ενώ εάν δεν κλειδώσεις έχει δικαίωμα ακόμα ένα ζευγάρι (ή περισσότερα στην περίπτωση του διπλού κρεβατιού) να μπουν μέσα. Το παράθυρο χρησιμεύει ώστε να μπορούν οι απ' έξω να παρατηρούν τα δρώμενα εντός του δωματίου, εκτός και αν το κλείσεις. Ήταν λίγες οι στιγμές που τα δωμάτια έμεναν άδεια. Με το που άδειαζε ένα δωμάτιο μία κυρία καθάριζε πολύ καλά τον χώρο και αμέσως μετά το δωμάτιο ξαναγέμιζε. Εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι σε τόσο πολύ κόσμο αρέσει το swinging. Οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές και σίγουρα το επόμενο Σάββατο θα ξαναβρεθώ σε παρόμοιο χώρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Swinging σημαίνει ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, όχι ομαδογαμία με την παρουσία πολλών ζευγαριών σε εναιίο χώρο.
Επίσης από πού προκύπτει το δικαίωμα του δέύτερου ζευγαριού να μπει στο δωμάτιο χωρίς τη συναίνεση του πρώτου;
Το ίδιο ισχύει και στα dark room του ημιώροφου. Η συναίνεση είναι το Α & Ω στον χώρο.
Δυστυχώς χρήστες/επισκέπτες, ιδίως οι πρωτάρηδες, περνούν λανθασμένα μηνύματα στους αναγνώστες.
Ο σχολιαστής δε διευκρινίζει τι εννοεί με τον όρο «cult φιγούρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου