Αναγνώστες

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

«C4C» , 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 - 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017: ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΕ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ!


Η διαδικτυακή ομάδα διαπροσωπικών swingers  «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ» εκπροσωπήθηκε από τρία ζευγάρια στην εορταστική θεματική βραδιά με την ευκαιρία των ετεροχρονισμένων πρώτων γενεθλίων του «club4couples» το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017. Υπολογίζεται ότι τίμησαν την εκδήλωση 130+ ζευγάρια.
Ακολουθεί η ανάρτηση μιας καλής φίλης. Έχουν γίνει ορισμένες αναγκαίες παρεμβάσεις στο αρχικο κείμενο, χωρίς όμως να αλλάζει η ουσία.
«Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους.

Θα ήθελα μέσα απ’ αυτές τις λίγες γραμμές να τονίσω πως μερικά πράγματα θα πρέπει να τονίζoνται και να αναφέρoνται όταν συμβαίνουν και μάλιστα όταν είναι με θετικό πρόσημο!

Αφορμή, λοιπόν, αυτού του σχολίου μου είναι τα “γενέθλια” του «c4c» το Σάββατο το βράδυ  όπου μαζί με τον σύντροφο μου θεωρήσαμε υποχρέωση να το τιμήσουμε με την παρουσία μας, όπως και έγινε!

Η υποδοχή στην είσοδο διαφορετική με έναν τόνο έκπληξης με χρώμα!

Βραχιολάκια με χρώμα στο χέρι γι’ αυτούς που γνώριζαν, κόκκινο για «παιχνίδι» και γαλάζιο για «γνωριμίες».

Εμείς ίσως ήμασταν οι μόνοι που είχαμε και τα δύο χρώματα, ίσως γιατί αφήνουμε ανοικτό το θέμα “γνωριμίες” για αξιόλογους ανθρώπους. Στο τέλος χαρήκαμε που η Γ. μας αντέγραψε; χαχα, βάζοντας δύο χρώματα μαζί στο χέρι! Έτσι σιγά-σιγά και περνώντας η ώρα το κόκκινο χρώμα κυριάρχησε μέσα στο πλήθος που γέμισε ασφυκτικά τον χώρο του μαγαζιού, σε σημείο να υπάρχει πλέον άμεση ανάγκη για επιπλέον τραπέζια και καρέκλες. Όλοι μια μεγάλη, χαρούμενη και ενθουσιώδης ερωτική παρέα.

Στα της ομάδας τώρα μέσα στον συνωστισμό άρχισαν και οι ευχάριστες εκπλήξεις, ζευγάρια της ομάδας εμφανίστηκαν όπως και εμείς για τον ίδιο λόγο και αυθόρμητα ενωθήκαμε σε μια ενεργή και ζωντανή παρέα.

Ο αισθησιασμός από τα ντυσίματα των γυναικών, το κέφι, το χιούμορ και γενικά απ’ όλο το κλίμα που επικράτησε μάς έφτασε στο σημείο να επισκεφτούμε και τον επάνω χώρο στις 3.30 το πρωί, χώρος που έδειχνε ότι ΔΕΝ επαρκούσε φυσικά για τα άτομα της ομάδας μας.

Θα έλεγα τη στιγμή που ξέρουν το τι και το πώς το θέλουν μπορούν και «βολεύονται» παντού και χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έτσι και έγινε, όλα καλά λοιπόν, πρωτόγνωρες καταστάσεις για το φιλόξενο μαγαζί που μας σκέφτεται και που το αγαπάμε και εμείς! Πάντα τέτοια με αρμονία και ερωτισμό!

Πολλές και θερμές ευχές για τον ιδιοκτήτη με υγεία και δύναμη και σε πλέον τέτοιες δύσκολες στιγμές διαχείρισης του κόσμου!»

Το «club4couples» αποτελεί όαση δροσιάς στον ταλαιπωρημένο χώρο που μαστίζεται από μικροπρέπειες, προσωπικές φιλοδοξίες και ακατάσχετη φλυαρία. Είναι το μαγαζί που επιλέγουν τα συνειδητοποιημένα ζευγάρια για την ψυχαγωγία τους και όχι μόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου