Αναγνώστες

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΤ1 2015 – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV 2017: βίοι παράλληλοι!




Δύο νέα reality shows προστίθενται στο πρόγραμμα της θυγατρικής του ομίλου, «MAKEΔONIA TV», για το 2018.



Για το πρώτο που γυρίστηκε σε έπαυλη οργίων στη Majorca των Βαλεαρίδων Νήσων ζευγάρια υποδύονται τους swingers. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές. Στο συγκεκριμένο νησί και στο παραθαλάσσιο θέρετρο Magaluf oι παραθεριστές συνουσιάζονται δημόσια με την παρουσία θεατών, ενώ μεθυσμένες Βρετανίδες περιφέρονται γυμνές σε δημόσιους χώρυτς, προκαλώντας το κοινό αίσθημα!



Tο δεύτερο που εντάσσεται στο πρόγραμμα του περιφερειακού σταθμού από τον Ιανουάριο 2018, γαλλικής πρόέλευσης, φέρει τον παραπλανητικό τίτλο «The Game of Love», με  συμμετοχή τεσσάρων ζευγαριών και έπαθλο €50.000 για τον νικιητή.


Ο ΑΝΤ1 φέρεται να είχε τα δικαιώματα των δύο reality shows από το 2015,  αλλά τώρα έκρινε σκόπιμο να τα προβάλει μέσω της θυγατρικής του, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μην εκτεθούν ανώτερα στελέχη στο ΕΣΡ.



Για την ιστορία θυμίζουμε ότι τα sex reality shows καθιερώθηκαν απο τον γαλλικό  τηλεοπτικό σταθμό «Libido TV» με έδρα το Λουξεμβούργο, με σειρά αποκαλυπτικών επεισοδίων «Le ΤouniKé», «Porn Story», «Secret Story»   γυρισμένa  σε επαύλεις της Majorca. 



Ο  όρος «swinging» προδιαθέτει ευχάριστα το αδηφάγο τηλεοπτικό κοινό που περιμένει να απολαύσει ζωντανό σεξ στην οθόνη του. Σε μια χώρα πεινασμένη σεξουαλικά, που η παρτούζα δίνει και παίρνει, αυτές οι ξένες παραγωγές θα φέρουν  απο τα διαφημιστικά μηνύματα και βεβαίως υψηλά ποσοστά τηλεθέασης
.
Σήμερα το χρήμα κυριαρχεί παντού. Δώστε άρτον και θεάματα στον μέσο Έλληνα να ξεχάσει τα προβλήματά του και να φαντασιώνεται καταστάσεις.



Διατηρούμε επιφυλάξεις αν τελικά οι δύο σειρές θα προβληθούν χωρίς λογοκριμένες τις επίμαχες σκηνές ή την τελευταία στιγμή επικαλεστούν τεχνικά προβλήματα, όπως συνέβη το 2015 με την εκπομπή της Κατερίνας Αντωνοπούλου «Σε Πρώτο Πλάνο» με θέμα την ελεύθερη έκφραση της σεξουαλικότητας. Ο συντάκτης του παρόντος σχολίου παραχώρησε τρίωρη συνέντευξη στον χώρο του στην Εκάλη, με έμφαση στο swinging, αλλά ποτέ δεν προβληθηκε...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου