Αναγνώστες

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ SWINGING ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ;



[Δύο χαρακτηριστικά σχόλια χρήστη με το όνομα Ελενα και ημερομηνία ανάρτησης4/10/2016 στη δημοσίευση της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» με τίτλο «Swinging: Πώς τα sex parties έγινε η νέα διασκέδαση» (ηλεκτρονική έκδοση της 3/10/2016)]

Ελενα04/10/201616:27 Ειμαι η ιδια που εχει σχολιασει πιο κατω με το ιδιο ακριβως ονομα. Σας απαντω λοιπον οτι λυπαμαι που αναμεσα μας ζειτε ολοι εσεις. Δε διαφερετε σε τιποτα απο τα πιο πανω κτηνη που κανουν αυτα τα οργια. Δεν ξερετε πως να τη βρειτε και χανεστε σε πληθος ανωμαλιων σε διαφορα παρτυ. Σας εχω γραμμενους ξερετε που. Κι εδω ειλικρινα εχω ξεκαρδιστει.χα χα χα

Ελενα04/10/201608:27
Και η ανωμαλια καλα κρατει. Εγω απορω με το Π.Θ. γιατι το εκανε θεμα? Μοδα? Για ποια μοδα μιλαμε? Για τον απολυτο εξεφτελισμο του ιερου θεσμου του γαμου? Και δε θελω καν να σκεφτομαι οτι αυτα τα τερατα εχουν και παιδια! Δε μπορω να το διαννοηθω! Προφανως ολοι αυτοι -ες εχουν λυμενα ολα τους τα προβληματα και ξεσκ@ζονται σαν σκυλια. Ελεος.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Oι συνειδητοποιημένοι swingers είναι πιο ηθικοί από τον μέσο Έλληνα που διατηρεί παράλληλες εξωσυζυγικές σχέσεις και δείχνει σοβαροφάνεια, έτοιμος να κατακρίνει τις επιλογές συμπολιτών του που ασπάζονται τον σεξουαλικό πλουραλισμό.

Όπως παλαιότερα συνέβαινε με τους κοστουμαρισμένους ου κατέκρναν εκείνους που δε φορύσαν γραβάτα και σακάκι και εκτιμούσαν ότι δεν ήταν καλοί άνθρωποι!  Τα ζήσαμε δυστυχώς και βιώσαμε την υποκρισία στο πετσί μας με την ενασχόλησή μας με τον οργανωμένο γυμνισμό.

Αλλά τι περιμένουμε από μια κοινωνία που άγεται και φέρεται από αυτόκλητους θεματοφύλακες των παραδοσιακών αρχών της ελληνικής οικογένειας. Ο μεροληπτικός τρόπος των ΜΜΕ αρχίζει να προβληματίζει τον χώρο και η απουσια δημοσιογραφικής δεοντολογίας είναι πλέον εμφανής.

Τελευταίο κρούσμα προληπτικής λογοκρισίας ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε TV» που δεν έδωσε τα πράσινο φως στην Αννίτα Πάνια να προχωρήσει στην παρουσίαση του θέματος «swinging» την Κυριακή, 14/10/17. Ενόψη προκήρυξης των επτά τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας οι ιθύνοντες του σταθμού έκριναν ότι η αναφορά στο swinging αντίκειται στα χρηστά ήθη της ελληνικής κοινωνίας και ενδεχομένως να προκαλούσε αντιδράσεις στους συντηρητικούς και όχι μόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου