Αναγνώστες

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ pornogeros9 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Γραφείο γνωριμιών specialmeetings» ΣΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ierodoules.com [Ημερομηνία ανάρτησης: Μάιος 09, 2015, 02:56:44 μμ]


Yπεροχο χθες το παρτι που διοργανωσε ο  specialmeetings, γυναικες, αν δεν κανω λαθος, ειχε 10 για ολα τα γουστα με τις περισσοτερες ναναι στυλιαρια και απο ανδρες ημασταν γυρω στους 16. Οι μισες κοπελες ηταν ηδη γνωριμες απο τα προηγουμενα παρτι και αναφερομαι στις κοπελες που ειναι στις φωτογραφιες του νηματος και οι αλλες 5 ηταν καινουργιες, αναμεσα τους βεβαια ηταν και 3 ζευγαρια.
Το ενα μαλιστα αποχωρησε σχετικα νωρις, αφου ο ανδρας προφανως ειχε κομπλαρει και δεν μπορουσε να γαμησει τις υπολοιπες και τη δικια του την ειχαμε ξεσκισει οσοι προλαβαν. Στην πορεια ο τυπος την πηρε και εφυγαν.


Το δευτερο ζευγαρι δεν επαιξαν ιδιαιτερα,  μαλλον πρωταρηδες,  και το τριτο ζευγαρι ηταν εγω με τη δικια μου η οποια με κερατωσε γυρω με 15 ατομα.


Το δωματιο ηταν τεραστιο,  ημασταν σχεδον 26 ατομα πολυ ανετα. Ειχε 2 μπανια  και ενα τεραστιο κρεβατι οπου ειμασταν ολοι μαζι εκει και ανταλλαζαμε γκομενες συνεχεια, τρομερη εμπειρια και φουλ καυλωτικο θεαμα.  Το παρτι επισης ειχε και bukkake, γυρω στα 10 ατομα χυσαμε ολοι μαζι τη μικρη της παρεας.


Για μενα αξιζει τα λεφτα του με κοστος 50€ (πηγα σαν ζευγαρι), πηδηξα 6 γκομενες και εδωσα και πιπες σε κανα δυο που δεν ηταν του γουστου μου, τις τιμησαν ομως αλλοι συναγωνιστες.


Το παρτι ειχε επισης αφθονες μπιρες και καποτες που ηταν φιλικη προσφορα της διευθυνσης specialmeetings,  ευχαριστω για την ομορφη εμπειρια, αναμενουμε το επομενο παρτι.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Στα Ελληνικά η ερωτική συνεύρεση τόσων ατόμων λέγεται «ομαδογαμία». Καμια σχέση με ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, η οποία διέπεται από αρχές.


Οι μεμονωμένες κυρίες πρέπει να ήταν συνοδοί πολυτελείας (;) ή «αθώες» νοικοκυρές που έκαναν τα πάντα για τον επιούσιο.


Ο ιστότοπος του συγκεκριμένου γραφείου συνοικεσίων <specialmeetings.gr> δεν λειτουργεί πλέον, ενώ το γραφείο που φερόταν να μισθώνει στην οδό Χαβρίου 9,  έναντι Πλατείας Αγίου Γεωργίου Καρύτση,  δεν υφίσταται.


Αν κρίνω από τη συχνότητα αναφορών στον ιστότοπο ierodoules.com, ο διοργανωτής δραστηριοποιήθηκε το διάστημα Φεβρουαρίου – Ιουλίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου