Αναγνώστες

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ kostakis27 ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Easy Meet, το στανταρ σόου της παρασκευής» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 30-09-2017 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «SWINGERS CLUB – 2+2 SWINGERS CLUB» ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com

Μετά από ένα μήνα απουσίας μου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, επέστρεψα χθες βράδυ στο αγαπημένο μου στέκι.Το θέμα της βραδιάς ήταν το ''easy meet'', δηλαδή μια εύκολη γνωριμία σε ζευγάρια που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους με τη βοήθεια του κλαμπ. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ζευγάρι που μπαίνει στο κλαμπ παίρνει ένα χαρτάκι, και εφόσον κληρωθεί αργότερα, πίνει σφηνάκια (κερασμένα από το κλαμπ) παρέα μ’ ένα άλλο ζευγάρι για να γνωριστούν καλύτερα. Η συγκεκριμένη θεματική βραδιά θα γίνεται στο εξής κάθε Παρασκευή.

'Εφθασα στο μαγαζί γύρω στις 01:00 όπου εκείνη την ώρα είχε ήδη αρκετό κόσμο και όπως πάντα μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα. Η μουσική αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενες φορές. Αφού ήπιαμε το ποτάκι μας με τη δικιά μου, έγινε και η κλήρωση που ανέφερα προηγουμένως, όπου δυστυχώς δεν κληρωθήκαμε με κάποιο άλλο ζευγάρι, αλλά προέκυψαν γενικά ωραίες παρέες με τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Λίγο μετά τις 02:00 αρκετά ζευγάρια μεταφέρθηκαν στον όροφο, έτσι ανεβήκαμε κι εμείς για μια πρώτη βόλτα. Μου άρεσε ιδιαίτερα ο κατασκότεινος χώρος στο προτελευταίο δωμάτιο, αρκετά καλτ και ρομαντικός.

Κατεβήκαμε κάτω και αράξαμε στην αριστερή κουρτίνα όπου εκείνη την στιγμή ένας μεσήλικας έκανε γλειφομούνι σ' ένα ψηλό μελαχρινό με ωραίες ρώγες. Σύντομα άλλα 3 ζευγάρια είχαν έρθει στον χώρο και ξεκίνησαν οι πίπες από τις κυρίες προς τους συνοδούς τους. Βγάλαμε κι εμείς όλα μας τα ρούχα και έβαλα τη δικιά μου να με τσιμπουκώσει σ'έναν καναπέ δίπλα ακριβώς σ' ένα άλλο ζευγάρι όπου ένα ξανθό καυλάκι τσιμπούκωνε έναν τσουμπανιασμένο 40άρη. Στο μεγάλο στρώμα ακριβώς απέναντί μας ένα ξανθό τούμπανο με υπέροχα 3,5αρια βυζιά ξεσκιζότανε από έναν τυπά, ενώ δίπλα τους γαμιόντουσαν τσιγγανοειδές πορνίδιο με κοντό ασχημομούρη τυπά. Ο τύπος δίπλα μου χούφτωνε τα βυζιά της δικιάς μου, ενώ και η δικιά του της χάιδευε τα βυζιά και τη μουνάρα της. Μετά από λίγο την έστησα στα 4 και την σφυροκόπησα δυνατά με μπόλικα κωλοσκάμπιλα που απόλαυσαν και τα υπόλοιπα ζευγάρια του χώρου.

Μικρό διάλειμμα και αράζουμε στο μπαρ για λίγη χαλάρωση. Ανεβαίνουμε και πάλι για λίγο πάνω όπου καθίσαμε στον κατασκότεινο χώρο να φασωθούμε μέχρι να έρθουν και άλλα ζευγάρια για παιχνίδι. Προσωπικά θα μου άρεσε η είσοδος σε αυτόν τον χώρο να επιτρέπεται μόνο εφόσον το ζευγάρι είναι ολόγυμνο, έτσι για ανέβει κι άλλο ο ρομαντισμός του χώρου.

Αφού είδαμε ότι δεν υπήρχε εκείνη την στιγμή προσέλευση, κατεβήκαμε και πάλι στις κουρτίνες που βρίσκονται απέναντι από το μπαρ, όπου απολαύσαμε 2 απίστευτα ξέκωλα σε στιγμές μεγάλης καύλας. Ένα ψηλό μελαχρινό με ωραίο 2αρι βυζί και μαυρισμένη επιδερμίδα κι ένα κοντοπούτανο με κοντό μαλλί και 2,5αρι βυζί φιλιόντουσαν στο στόμα και στα βυζιά με πάθος, δαχτύλιαζε η μία την άλλη, ενώ παίχτηκε και φάση ποδολαγνεία μεταξύ τους. Την όλη φάση χαλούσαν 2 χοντροί καραφλοί με κοιλάρες οι οποίοι έκαναν πως γαμούσαν τις τύπισσες, αλλά παρόλα αυτά τα γκομενάκια μας είχαν κατακαυλώσει.

Αφού τις απολαύσαμε κανα μισάωρο αποχώρησαμε από το κλαμπ με ανανεωμένη ερωτική διάθεση και φυσικά θα επαναλάβουμε την επίσκεψή μας και επόμενες Παρασκευές. Φυσικά όπως πάντα τα ποτά πεντακάθαρα και όλο το προσωπικό άψογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου