Αναγνώστες

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!


Η πρώτη ερωτική συνάντηση της διαδιτυακής ομάδας διαπροσψπικών
swingers «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ» στο μαγαζί των ονείρων το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017, είχε ευχάριστες εκπλήξεις.



Έχοντας μελετήσει τον τρόπο προσέγγισης ζευγαριών swingers στα μπαρ του Los Angeles στις αρχές του 70, αντιλήφθηκα, ότι το «club4couples» πληροί όλα τα κριτήρια γι’ αυτόν τον σκοπό.


Εντυπωσιάστηκα με τον τρόπο προσέγγισης των μελών της ομάδας και την ειλικρινή διάθεση για ουσιαστικό ερωτικό παιχνίδι, χωρίς όρια στην αναζήτηση της ηδονής, αλλά με σεβασμό στις επιθυμίες του συμπαίκτη τους.


Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της διαδικτυακής ομάδας διαπροσωπικών swingers «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ», δεν επιτρέπειται η αναγραφή ονομάτων χρηστών και η δημοσιοποίηση λεπτομερειών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί μια τέτοια πρακτική οδηγεί μαθηματικά στην παραβίαση της ιδιωτικότητας των παικτών.


Αν και έχουμε ζήσει παρόμοιες στιγμές στο παρελθόν με την Κασσάνδρα Χολάντερ, τη σύντροφό μου,, διαπιστώνω ότι, σε πείσμα των καιρών, υπάρχουν ενεργά ζευγάρια που αναζητούν τη φιλία και τη συντροφικότητα μέσα από το swinging.


Tις πρώτες πρωινές ώρες, συγκινημένος και φορτισμένος συναισθηματικά, κοντοστάθηκα στο λογότυπο του μαγαζιού στην οδό Μακρών Τειχών 5, εκεί που οι Ελληνίδες swingers αποδίδουν φόρο τιμής στους οραματιστές ανθρώπους του «C4C» που έκαναν την υπέρβαση, τιμώντας επάξια την κοινότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου