Αναγνώστες

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Πρώτη συνάντηση γνωριμίας ζευγαριων της ομάδας «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ»

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας  ζευγαριών, μελών της διαδικτυακής ομάδας swingers «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ», έγινε το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017, στον άνετο ισόγειο χώρο του «club4couples» στην οδό Μακρών Τειχών 5 του Πειραιά.  Καταμετρήθηκαν 9 ζευγάρια (18 άτομα), τα οποία τακτοποιήθηκαν σε τρία τραπέζια με ψηλά καθίσματα στην αριστερή πλευρά κάτω από το επιβλητικό λογότυπο του μαγαζιού που τόσο ενθουσιάζει τα κορίτσια!
Η έναρξη της συνάντησης είχε οριστεί στις 22.00, αλλά λόγω καιρικών συνθηκών και απρόβλεπτων καταστάσεων ο κύριος όγκος του «μικρού κύκλου» της ομάδας εμφανίστηκε στις 22.45.
Στην πρώτη και καθοριστική συνάντηση γνωριμίας ζευγαριών υπήρχε φυσικά έκδηλη αμηχανία στον τρόπο προσέγγισης, που όμως σύντομα ξεπεράστηκε με τα σφηνάκια, προσφορά του μαγαζιού. Το λατρεμένο Eyaki Nomikou ρώτησε αν η ομάδα ήταν ικανοποιημένη και έλαβε καταφατική απάντηση. Ακούστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις και διαφορετικές προσεγγίσεις στο πάντα επίκαιρο θέμα «swinging», ενώ έγινε σύντομη αναφορά στους στόχους της πρωτοποριακής ομάδας πριν η μουσική δυναμώσει. Κατά διαστήματα περνούσαν οι ιδιοκτήτες από τα τραπέζια και συνομιλουσαν με τα ζευγάρια. Η ζεστασιά και οι αγκαλιές περίσσευαν.

Το «C4C» ακολουθεί, προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα, την πολιτική των αμερικανικών swing bars που διοργάνωναν ειδικές βραδιές γνωριμίας και επικοινωνίας ζευγαριών τη δεκαετια του 70. Τα ζευγάρια όρθια γύρω από τα τραπέζια, με τις πιο αποδοτικές επαφές να παραηρουνται στον πάγκο του μπαρ.Ύστερα αποχωρούσαν με τους νέους ερωτικούς συντρόφους τους προς άγνωστη κατεύθυνση. Αυτη ειναι η σωστή διαδικασια κατά την άποψή μας.

Σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας της διαδικτυακής ομάδας swingers «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ», δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση ονομάτων χρηστών-μελών της και η αναφορά υπό μορφή σχολίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τηρούνται απαρέγκλιτα οι δεσμεύσεις των ιδρυτών  έναντι των μελών τους.

Τα ζευγάρια αποχώρησαν κατά τις 01.00, όταν το μαγαζί ήταν υπερπλήρες, με τις μουσικές επιλογές του φίλου DJ Chris να προκαλούν παροξυσμό στους πελάτες! Μέχρι που ακούστηκαν οι «υποβρύχιες καταστροφές», λαϊκό άσμα που τείνει να γίνει ο επίσημος ύμνος του μαγαζιού!

Συμφωνήθηκαν οι επόμενες συναντήσεις γνωριμίας και καθορίστηκε η ημερομηνία κοπής της swingerβασιλόπιτας το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2018, προκειμένου να εξυπηρετηθούν και τα εκλεκτά μέλη της περιφέρειας.


Ευχαριστούμε  όλα τα ζευγάρια που τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη και καθοριστική συνάντηση, καθώς και  το προσωπικό του μαγαζιού για τη φιλοξενία και την απέραντη ζεστή υποδοχή τουςα.
 

Οι διαχρονικές αξίες του καλύτερου ερωτικού παιχνιδιού του κόσμου βρίσκουν γόνιμο έδαφος στο «club4couples» που διδάσκει ήθος και συνέπεια στον χώρο.Ηρακλής Α. Σίμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου