Αναγνώστες

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ SWINGING KAI EΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ!





Η κοπή της βασιλόπιτας της διαδικτυακής ομάδας διαπροσωπικών swingers, «Ερωτική Γεωμετρία», έβδομη κατά σειρά από το 2013, θα γίνει το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 στο «club4couples» (Μακρών Τειχών 5, Πειραιάς).

Θεωρητικά δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα (48) μέλη της ομώνυμης μυστικής ομάδας στο facebook, πλην όμως, με εξαίρεση περιορισμένο αριθμό μελών από την περιφέρεια, ο κύριος όγκος προέρχεται από το Λεκανοπέδιο.

Επειδή, λοιπόν, τόσο το βάρος της βασιλόπιτας όσο και ο όγκος των εδεσμάτων εξαρτάται από τον συνολικό αριθμό  των καλεσμένων και προς αποφυγή περιττών δαπανών, τα μέλη του Λεκανοπεδίου καλούνται να προκαταβάλουν το ποσό των €20.00 (€35.00) μεταξύ 9-15 Δεκεμβρίου 2017. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή στην ερωτική συνάντηση της 9ης Δεκεμβρίου καταβάλουν το ποσό αυτό την ημέρα εκείνη, ενώ για τους υπόλοιπους η αποστολή της προκαταβολής γίνεται ταχυδρομικά μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2017.

Τα μέλη από την περιφέρεια πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους με ιδιωτικό μήνυμα μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2018

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης διατηρούν το δικαίωμα να καλέσουν και μη μέλη, ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον χώρο.

Η ακριβής ώρα έναρξης της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί στον τοίχο της μυστικής ομάδας «Ερωτική Γεωμετρία» (facebook) στις 5 Ιανουαρίου 2018. 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολουθεί τετράωρη ερωτική συνάντηση προς τιμή των συντονιστών της περιφέρειας σε σουίτα με υδρομασάζ στο «Hotel Carol» (Aκτή Δηλαβέρη και Δυοβουνιώτου 31) στο Μικρολίμανο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου