Αναγνώστες

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 201710181

Λαμβάνουμε μηνύματα από ζευγάρια απ' όλη την Ελλάδα που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την ομάδα διαπροσωπικών swingers «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ». Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ενημερώνουμε ότι η διαδικασία είναι η εξής: αφού αθροίσετε τις δύο ηλικίες, διαιρείτε δια του δύο και έχετε τον μέσο όρο ηλικίας σας που πρέπει να είναι 35+1=36.

Στη συνέχεια επικοινωνείτε μαζί μας, δηλώνοντας τόπο διαμονής, ώστε να σας κατευθύνουμε στον συντονιστή του διαμερίσματος που υπάγεστε διοικητικά. Το ζευγάρι θα συνομιλήσει μαζί σας και θα σας ζητήσει να συναντηθείτε σε χώρο κοινής αποδοχής. Εναλλακτικά, έρχεστε στην πρώτη διαθέσιμη συνάντηση γνωριμίας ζευγαριών στο «C4C» (Μακρών Τειχών 5, Πειραιάς).

Κατ' αρχάς, είμαστε επιλεκτικοί στην επιλογή ζευγαριών γιατί σκοπός της ομάδας
διαπροσωπικών swingers «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ» και των ερωτικών συναντήσεων για ΜΕΛΗ δεν είναι η απλή εκτόνωση ή «ξερή» ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων αλλά η ουσιαστική επικοινωνία με το/τα ζευγάρια στο playroom, με σεβασμό στις επιθυμίες των συμπαικτών και ειλικρινή διάθεση για προσέγγιση με τους υπόλοιπους, δηλαδή ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων με ουσία.
Το swinging, για όσους δε γνωρίζουν, είναι προχωρημένη μορφή κοινωνικής συναναστροφής ώριμων σεξουαλικά ατόμων κι συτή προωθελι η ομάδα
διαπροσωπικών swingers «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ».

Πληροφοριες / κρατησεις: inbox

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου