Αναγνώστες

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ (1)





Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 στο «club4couples» ήταν η επιλογή του συγκεκριμένου μαγαζιού για τις ερωτικές συναντήσεις της ομάδας.

Η απόφαση λήφθηκε με γνώμονα το συμφέρον των μελών. Η μετακίνηση από το «Hotel Carol» στο «C4C» έγινε για οικονομικούς
λόγους, ειχε αρχικά αποφασιστεί στις αρχές Μαρτίου 2017. όταν εκτιμήσαμε την ειλικρινή πρόθεση των ιδιοκτητών να «φιλοξενήσουν» τις εκδηλώσεις μας.
 
Δεύτερο, δεν τέθηκε ποτέ η παρουσία ελάχιστου αριθμου ατόμων προκειμένου να λειτουργησει το μαγαζί εκτός ωραρίου, απλά οπι ιδιοκτήτες αρκέστηκαν στην ελάχιστη κατανάλωση ανά ζευγάρι.

Τρίτο, στον ίδιο χώρο
παρουσιάσαμε την ορολογία του swinging στις 24 Νοεμβρίου 2016 και κόψαμε τη βασιλόπιτα στις 26 Ιανουαρίου 2017.
Το playroom στον ημιώροφο είναι σύγχρονο, άνετο, με αντικραδασμικές σιδερένιες βάσεις για τα στρώματα, διακριτικό φωτισμό, κλιματισμό, σεντονάκια, πετσέτες και ντους. Ο χώρος εναι εφάμιλλος των αντίστοιχων playroom στα ευρωπαϊκά κεντρα ψυχαγωγίας ενήλικων.
Ως προς τις αιτιάσεις μελων, ότι υποστηρίζουμε επαγγελματίες του χώρου, δηλώνουμε ότι επιλέγουμε κάθε χρονο το μαγαζί με αυστηρά κριτήρια για τις ανάγκες των μελών μας.

Το συγκεκριμένο μαγαζί από την πρώτη στιγμή που λειτούργησε δέχθηκε πόλεμο από την κοινότητα που είχε εθιστεί στα πηδηχτάδικα και στα ξεπετάδικα!  Δυστυχώς η πλειονότητα των Ελλήνων swingers, εντός ή εκτός εισαγωγικών, ενδιαφέρεται μόνο για την ατομική σαρκική ικανοποίηση, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τις διαχρονικές αξίες του υγιούς swinging.

Επίσης είναι το μόνο μαγαζί που διατηρεί χαμηλό προφίλ στο Λεκανοπέδιο, αποφεύγει τη δημοσιότητα, σέβεται και διασφαλίζει την ιδιωτικότητα των πελατών του.
Αρχή της διαδικτυακης ομάδας διαπροσωπικών swingers ομάδας
«EΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ» είναι η στήριξη επαγγελματιών συναδέλφων του χώρου που παρέχουν υπηρεσίες κάθε είδους. Την ίδια αντιμετώπιση θα είχε μια ταβέρνα, ένα βιβλιοχαρτοπωλείο, ένα γραφείο ταξιδιών.

Τέλος, επειδή η ομάδα προωθεί τον διαπροσωπικό χαρακτήρα του παρεξηγημένου swinging, δίνει έμφαση στη ΓΝΩΡΙΜΙΑ και  στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ των ζευγαριών και δέχεται το ερωτικό παιχνίδι φυσικό επακόλουθο αυτής της διαδικασίας, όχι αυτοσκοπό.

Κοντολογίς, είμαστε σοβαρή και υπεύθυνη ομάδα swingers. Αρκετά ζευγάρια αποχώρησαν τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της νέας μυστικής ομάδας στο facebook κατόπιν παρότρυνσης τρίτων. Δεν υποσχεθήκαμε απτά αποτελέσματα αμέσως ούτε λειτουργούμε σαν γραφείο εύρεσης ανδρών και γυναικών για περιστασιακό σεξ.

Το αποτέλεσμα της πρώτης ερωτικής συνάντησης της 21ης Οκτωβρίου 2017 ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.  Τα ζευγάρια ανέβηκαν στο playroom όταν ήταν σωματικά κια ψυχολογικά έτοιμα.  Όλοι έπαιξαν με όλους, έγινε εναλλαγή ερωτικών συντρόφων και, σε μια περίπτωση,  υπήρξε ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων με άγνωστο ζευγάρι!  Η ερωτική διάθεση εκτοξεύθηκε στα ύψη, με αποτέλεσμα το ερωτικό παιχνίδι να υπερβεί τον προκαθορισμένο χρόνο  και να σημειωθεί ουρά αναμονής άλλων ζευγαριών στον προθάλαμο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου