Αναγνώστες

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

EΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ «ΝΑΟ ΤΟΥ SWINGING» ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ






Την Πέμπτη, 9 Ιουνίου, επισκέφθηκα το κορυφαίο κέντρο ψυχαγωγίας ενήλικων στην Ελλάδα, το γνωστό «2+2 Club – 2plus2club», για το οποίο έχω γράψει επανειλημμένα το διάστημα Δεκεμβρίου 2015 – Απριλίου 2016 στις ομάδες και σελίδες που διαχειρίζομαι στο facebook, καθώς και στα προσωπικά μου ιστολόγια στον Blogger.


Σκοπός μου να διαπιστώσω τις αλλαγές που έγιναν πρόσφατα από τον δαιμόνιο, ευρηματικό και οραματιστή ιδιοκτήτη του Θέμη. Αν και διατηρούμε τακτική τηλεφωνική επικοινωνία, είχαμε να συναντηθούμε από την Κυριακή, 17 Απριλίου στο περίπτερο του «2+2 Club» στην «Athena EroticArt».



Ο αριθμός 18 της οδού Δερβενακίων στον Πειραιά αποτελεί σημείο αναφοράς για την πολυπληθή κοινότητα των απανταχού swingers για ανταλλαγή απόψεων και ερωτική πανδαισία στον προσεγμένο χώρο του swing bar/club.


Η πρώτη ευχάριστη έκπληξη ήταν η τοποθέτηση γυάλινης βιτρίνας με την έκθεση γυναικείων εσώρουχων πελατισσών. Ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων εξάπτει… τη φαντασία των ανδρών και όχι μόνο. 13 κυρίες απ’ όλη την Ελλάδα και δύο χώρες του εξωτερικού (Κούβα και Ρωσία) αντάλλαξαν το εσώρουχό τους με δύο ποτά! Το εσώρουχο αναφέρει το όνομα της κυρίας και την πόλη καταγωγής. Όπως μου εξήγησε ο Θέμης, κατά διαστήματα ανακοινώνεται  ότι όποια κυρία αφαιρέσει και προσφέρει το εσώρουχό της στον μπάρμαν, έχει δύο δωρεάν ποτά γι’ αυτήν και τον συνοδό της.
Σύντομα θα γεμίσει η βιτρίνα από πολύχρωμα εσώρουχα.


Στον ημιώροφο τοποθετήθηκαν μεγάλες μονάδες κλιματισμού, ώστε τα ζευγάρια να δροσίζονται κατά τη διάρκεια των ερωτικών μαραθωνίων τους. Σωστή κίνηση από τον πρωτοπόρο και ευρηματικό ιδιοκτήτη του «2+2 Club».
Με την ευκαιρία αυτή υπενθυμίζεται για μια ακόμη φορά ότι δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και το ποτό σε όλους τους χώρους του ημιώροφου. Επίσης η άνοδος και περιφορά ασυνόδευτων ανδρών για παρατήρηση.


Στο μπαρ και στη δεξιά πλευρά όπως μπαίνουμε, διαμορφώθηκε μια κόγχη σε άνετο «δωμάτιο» (Venus Room), με τραπεζάκι και δύο καναπέδες, που κλείνει με διαφανή κουρτίνα τύπου τούλι για ιδιαίτερες στιγμές…


Προστέθηκαν νέες κουρτίνες του ίδιου χρώματος και στα άλλα δύο δωμάτια του ισογείου (gangbang και doctor’s room), νέα φωτορρυθμικά, προβολείς, ενώ αναμένονται και άλλες αλλαγές σύντομα.


Όλοι οι χώροι αστράπτουν από καθαριότητα που καταγράφεται στα θετικά του καταστήματος.


Το «2+2 Club» κάνει τη διαφορά στον χώρο του ελληνικού swinging. Παραμένει κορυφαίος προορισμός για όλες τις ηλικιακές ομάδες swingers που αναζητούν το κατάλληλο περιβάλλον για τις ερωτικές περιπέτειές τους.

Μέσα στην πολιτική και οικονομική αβεβαιότητα που ταλανίζει την Ελλάδα, ο Θέμης διαθέτει ίδια κεφάλαια για τον εμπλουτισμό του «2+2 Club» με αποτελεσματικές υπηρεσίες για τους πελάτες του. Και αυτοί αναγνωρίζουν την προσφορά του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου