Αναγνώστες

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

PHOTO 1510301


ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνέντευξη-ποταμός στη Μαρίνα Πετρίδου για την ηλεκτρονική έκδοση του «LiFO». Πολλές φωτογραφίες, να δούμε ποιες τελικά θα επιλεγούν για το άρθρο της επόμενης εβδομάδας. Η Μαρίνα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανταλλαγή συντρόφων και έθεσε εύστοχες ερωτήσεις. Με κατανοητό τρόπο επισήμανα την ειδοποιό διαφορά της ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων από την πολυσυντροφικότητα.  

Τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου,  κλείνω τον πρώτο κύκλο των δημοσιεύσεων με τη συναρπαστική παρουσίαση της ιστορίας του swinging στον Παύλο Τουμπέκη του «VICE».
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε το αναγνωστικό κοινό για τις δραστηριότητες της Κοινότητας «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ» και φυσικά της «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού» που λειτουργεί Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 6-9μμ. κατόπιν προσυμφωνημένης συνάντησης.

Ενημερώνω με την ευκαιρία αυτή τους επισκέπτες των 34 σελίδων μου στον Blogger και το Tumblr, ότι με την έναρξη λειτουργίας του ανακατασκευασμένου ιστότοπου
«ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ» αποχωρώ οριστικά από το Facebook και διαγράφω το λόγαριασμό μου. Στο ενδιάμεσο διάστημα μεταφέρω αναρτήσεις και κοινοποιήσεις στις 34 ιστοσελίδες που διαχειρίζομαι στους ανωτέρω πάροχους.

Καλό Σαββατοκύριακο!


OI ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ!

Με αφορμή πρόσφατο περιστατικό σε μικρή πόλη της πολιτείας Όρεγκον της Αμερικής οι αρχές της οποίας απαίτησαν από ιδιοκτήτη σαδομαζοχιστικής λέσχης να διακόψει τη λειτουργία της κατόπιν καταγγελίας γείτονα, τίθεται σε αμφισβήτηση το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των κατ' οίκον συναντήσεων οπαδών των εναλλακτικών μορφών σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Ο γείτονας ενοχλήθηκε απο την παρουσία μεγάλου αριθμού οχημάτων έξω από τη συγκεκριμένη λέσχη και έκρινε σκόπιμο να απευθυνθεί στις αρχές. Δεν αποκλείεται να παρακολουθούσε τα ζευγάρια που πήγαιναν στο χώρο. Το μυαλό του πήρε ανάποδες στροφές: ομαδικό σεξ, ανταλλαγή συντρόφων, μαστίγια, αφέντρες και άλλες άνομες πράξεις.

Η δημοτική αρχή έσπευσε να ανταποκριθεί με την επιβολή περιοριστικών μέτρων λειτουργίας της λέσχης. Ο σκοταδισμός εξελίσσεται σε μάστιγα της εποχής. Γυναίκες με μαστίγια, υποτακτικοί άνδρες, αμυδρός φωτισμός, εξάπτουν τη φαντασία των σεξουαλικά στερημένων που βλέπουν υπονόμευση των παραδοσιακών αρχών της αμερικανικής οικογένειας.


Η διαρροή μελών του ιστότοπου Ashley Madison <
ashleymadison.com> έφερε στην επιφάνεια χιλιάδες σοβαροφανείς και όχι μόνο πολίτες που ζουν διπλή ζωή και ειδικεύονται στη σύναψη εξωσυζυγικών σχέσεων! Λόγω της σοβαρότητας του θέματος τη διερεύνηση έχει αναλάβει το FBI. Για την ιστορία ο ιστότοπος  ξεκίνησε το 2001 και επεκτάθηκε σύντομα σε όλο τον κόσμο. Περίπου 5.500.000 λογαριασμοί χρηστών λειτουργούν σήμερα.


Οι συνειδητοποιημένοι swingers μοιράζονται την επιλογή τους με άλλα ζευγάρια στον ίδιο χώρο και στο ίδιο κρεβάτι - αν τους χωράει φυσικά- συναινετικά, έχοντας θέσει τα όριά τους. Τουλάχιστο απολαμβάνουν και μοιράζονται το πάθος τους ανοικτά!


Προσοχή στους περίεργους γείτονες και τις κλειστές κουρτίνες! Οι κυρίες, όταν προσέρχονται σε σπιτικές συναντήσεις, να είναι ευπρεπώς ντυμένες και να φορούν εσώρουχο!

«Να 'ρθω μαζί σου;»

Χορεύοντας swing... για πρώτη φορά!

Μετά το...σεξ στο πρώτο ραντεβού...τα ναι και τα όχι...

Μύθοι και αλήθειες για τα bisexual άτομα

Βαζελίνη: 13 χρήσεις που δεν γνωρίζατε

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1510291


Η ενημέρωση των χρηστών του Διαδικτύου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου και ώρα 13.00 περιμένω τη Μαρίνα Πετρίδου, μέλος της συντακτικής ομάδας του ηλεκτρονικού εντύπου «ΓΚΡΕKA» και τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου  τον Παύλο Τουμπέκη του «VICE» για τη συναρπαστική ιστορία του swinging, όπως έχουμε υποσχεθεί απο τις αρχές Οκτωβρίου στους αναγνώστες μας. 'Eτσι προσεγγίζουμε συνειδητοποιημένους Έλληνες swingers και τριαδιστές που για τους δικούς τους λόγους δεν διαθέτουν λογαριασμούς  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κινηση που έπρεπε να είχε γίνει από το 2014. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Επίσης ανεξάρτητα από την εκδήλωση/κοπή της βασιλόπιτας της Κοινότητας «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ» της 24ης Ιανουαρίου 2016, η σύντροφός μου, Κασσάνδρα, και εγώ ενδιαφερόμαστε για ένα ή δύο ζευγάρια swingers της ηλικιακής ομάδας 45-54 για έντονες συγκινήσεις σε πολυτελή σουίτα με υδρομασάζ ξενοδοχείου ημιδιαμονής των βορείων προαστίων. .Ακολουθούν και άλλες ανακοινώσεις στο ενδιάμεσο διάστημα. Όσα ζευγάρια ενδιαφέρονται χρησιμοποιούν τη φόρμα επικοινωνίας στη δεξιά στήλη του ιστολογίου.

QUO VADIS HEDONISMUS? - ΜΕΡΟΣ Δ΄



«Νεαρός κοινωνιολόγος και η σύζυγος επιθυμούν να μάθουν για την ανταλλαγή συντρόφων. Τηλ. 282___».

«Ζευγάρι, ελκυστικό,, 26 και 25, που δεν έχουν ακόμη ανταλλάξει συντροφουε, θέλουν να συναντήσουν ζευγάρι swingers. T.Θ. ____».

Ο Αμερικανός μελετητής Charles A. Varni, λέκτορας κοινωνιολογίας στο πολιτειακό πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Chico, δημοσίευσε τ0 1972 στο επιστημονικό περιοδικό «Pacific Sociological Review» την ενδιαφέρουσα εργασία του με τίτλο «An Exploratory Study of Spouse Swapping». Μαζί με τη σύζυγό του, Jane L. Varni, συναντήθηκαν στα σπίτια 16 ζευγαριών swingers στη μητροπολιτική περιοχή του San Diego. Να σημειωθεί ότι το ζεύγος Varni δήλωσε σε όλα τα ζευγάρια ότι βρισκόταν στο στάδιο ενημέρωσης (μαθητευόμενοι).


Η εργασία περιλαμβάνει τις εξής ενότητες: μέθοδοι έρευνας, ευρήματα, δημιουργία του swinger, μορφές swinging, τρόποι συνάντησης και παράγοντες επιλογής, αποτελέσματα του swinging, τύποι swingers και συμπεράσματα.


Πολλά από τα ευρήματα της εργασίας είναι αξιοποιήσιμα και σήμερα, ιδίως όσα αναφέρονται στις μορφές ανταλλαγής συζύγων, τους τρόπους συνάντησης και τους πέντε συνολικά τύπους swingers μπορούν να εφαρμοσθούν και στην Ελλάδα με μικρές διαφοροποιήσεις.


Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει ανάλογες έρευνες από εταιρείες δημοσκόπησης, οπότε το τοπίο παραμένει θολό όσο αφορά τον πραγματικό αριθμό συνειδητοποιημένων και ευκαιριακών swingers. Πολλοί ιστότοποι αναφέρουν χιλιάδες πιστοποιημένα και μη μέλη, αλλά διατηρούμε επιφυλάξεις για τους αριθμούς που οι ίδιοι βλέοπουν το φως της δημοσιότητας. Ποιες ηλικιακές ομάδες δραστηριοποιούνται στο χώρο, από ποια γεωγραφικά διαμερίσματα, είναι το ζητούμενο. Μην ξεχνάμε ότι πολλά ζευγάρια προτιμούν την κατ’ οίκο συνάντηση με άλλα ζευγάρια, το τριαδικό σχήμα, πολύ δημοφιλές στην εποχή μας, και το ομαδικό σεξ (μια γυναίκα με τρεις άνδρες). Σε διαδικτυακή έρευνα γνωστής εταιρείας προφυλακτικών το 2005 για το τριαδικό σχήμα, η Ελλάδα κατέλαβε το μέσο του πίνακα με 17%, ενώ η Αυστραλία την πρώτη με 28%.


Μήπως έφθασε η ώρα να κάνουμε τη δική μας μικρή έρευνα για τις προτιμήσεις των μελών της κοινότητας «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ». 

Η γυναικεία "στύση" στο μικροσκόπιο

Πώς πρέπει να βάζετε σωστά το προφυλακτικό (βίντεο)

Κάταγμα Πέους: Πώς συμβαίνει και τι πρέπει να κάνετε;

Ένας Άνθρωπος Εθισμένος στο Σεξ μας Μιλάει για τη Ζωή του

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!»

Στο διάστημα Ιουνίου 2014 - Ιουνίου 2015 εμφανίσθηκαν από το πουθενά «εύποροι», κατά δήλωσή τους, swingers που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να επενδύσουν στον ιστότοπο «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ». Χρήστες του facebook με διαφορετικά ονόματα κάθε φορά, εικονικά προφίλ και ζευγάρια με …όνειρα για ερωτικές συναντήσεις υψηλών προδιαγραφών! Χρήστες που αποδείχθηκαν λογάδες!

Ενημερώνουμε όλους όσοι επιχειρούν να εκμεταλλευθούν το αγνό εγχείρημα γνήσιων ηδονιστών, ότι οι σελίδες ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ έναντι οιουδήποτε τιμήματος. Η ανταλλαγή συντρόφων ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ, ΙΔΕΑ και όχι ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ!
Μην επιτρέψουμε στη δημοφιλέστερη μορφή εναλλακτικής σεξουαλικής συμπεριφοράς να μπει στο περιθώριο, όπως συνέβη με το γυμνισμό. Η κοινότητα αυτή διέπεται από τις αρχές των πρωτοπόρων του swinging που βάζουν πάνω απ' όλα τον ΑΝΘΡΩΠΟ SWINGER. Γνωρίζουμε ότι αποτελούμε εμπόδιο στα σχέδια όψιμων "επενδυτών", αλλά είμαστε υπερήφανοι για τη αταλάντευτη στάση μας.

Η ανοχή έχει τα όριά της!

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ SWINGERS


«Ψάχνουμε για ζευγάρια που να μας ελκυουν απο την εμφανιση αλλα και τη συμπεριφορα τους. Χωρις να εχουμε ιδιαιτερες εμπειριες θελουμε να διευρυνουμε τη σεξουαλικη μας ζωη με συμμετοχη αλλων (οχι πολλων) με αλληλοσεβασμο με αισθησιασμο εχοντας παντα για αρχη την υγιεια την εχεμυθεια κλπ κλπ. Αυτα για αρχή»
…..............................................................................................
«Τα clubs ζευγαριων (δεν εχουμε παει) αλλα απο οτι εχουμε ακουσει δεν ειναι και εξαιρετικης ποιοτητας. Εκτος αν υπαρχει καποιον που εμεις δεν το γνωριζουμε»
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Οι σπερμολόγοι, ψιθυριστές και υπονομευτές του χώρου βρίσκονται παντού. Πώς εκφέρεις άποψη όταν δεν έχεις επισκεφθεί τα κέντρα διασκέδασης ενήλικων (swing clubs); Και τι σημαίνει «εξαιρετικής ποιότητας;» Ποιος θα μας λύσει την απορία. Μας συγχωρείτε, swingers είμαστε, όχι μεταφυσικοί φιλόσοφοι και στοχαστές!

Μέσα στην κρίση και την παρακμή της παραδοσιακής μονογαμίας, τα τρία γνωστά κέντρα διασκέδασης ενήλικων στην Αθήνα, Νέο Φάληρο και Παιραιά αποτελούν σημεία αναφοράς για τα ζευγάρια που αναζητούν άλλα ζευγάρια. Προσιτές τιμές για τα ζευγάρια της διπλανής πόρτας και ανάλογες υπηρεσίες. Συγκρίσεις με αντίστοιχα κέντρα του εξωτερικού που συχνάζουν ευκατάστατοι swingers, εκεί που μετράει το χρήμα και όχι ο άνθρωπος, είναι ανεπιτυχείς. Συνάδελφος από την περιφέρεια που έλαβε μέρος στη συνάντηση της Κρήτης και κατέβαλε 2.000€ για πενθήμερη διαμονή, υποστηρίζει ότι το swinging είναι μόνο για εύπορους! Τι άλλο θα ακούσουμε.


ΜΗΝΥΜΑ ) ΣΤΟ SKYPE ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΙΟ ΧΡΗΣΤΗ
«γεια σου φιλε μου,σορρυ αν εχω στειλει σε λαθος ανθρωπο...ειμαστε μαζι μια φιλη μου...και εξερευνούμε το swinging τελευταια και από κατι μαγαζια π πηγαμε ηταν απογοητευση...»

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι είδους εξερεύνηση έκαναν και για ποιο λόγο απογοητεύθηκαν από τα μαγαζιά. Μεταξύ μας, όταν πηγαίνεις σε κέντρα διασκέδασης ενήλικων του χώρου μας, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα παίξεις με άλλα ζευγάρια, ιδιαίτερα αν δεν είσαι επικοινωνιακός.

Υπόψη ότι απάντησα αμέσως, ζήτησα πρόσθετες διευκρινίσεις, έδωσα κινητό, αλλά μηδέν στο πηλίκον. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των ζευγαριών είναι εμφανής στα κέντρα διασκέδασης ενήλικων. Απολαμβάνουν το ποτό τους, ελέγχουν το χώρο, παρατηρούν τους άλλους να δραστηριοποιούνται ερωτικά, αλλά μέχρι εκεί. Τα μέσα κοινωνκής δικτύωσης δεν προσφέρονται για σοβαρές γνωριμίες. Εικονικά προφίλ ανύπαρκτων ζευγαριών που υπόσχονται αξέχαστες στιγμές. Η δυσάρεστη πλευρά του ελληνικού swinging!

PHOTO 1510284


PHOTO 1510283


PHOTO 1510282


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ!


Καθημερινά μελετώ την εξέλιξη του swinging από τα περίφημα key parties των αρχών του '50 μέχρι την εποχή της εμπορευματοποίησής του. Θλίβομαι με την παρακμή - γιατί παρακμή τελικά είναι- του εναλλακτικού αυτού τρόπου σεξουαλικής συμπεριφοράς που ασπάζονται εκατομμύρια ζευγάρια σε όλο τον κόσμο. Εκείνο που απουσιάζει σήμερα είναι ο τρόπος προσέγγισης. Ακούμε τη λέξη "swingers" και θεωρούμε δεδομένη την αποδοχή μας από τους άλλους. Δεν προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Γεμίσαμε από σκληροπυρηνικούς και εγωιστικούς παίκτες που αντιμετωπίζουν το ερωτικό παιχνίδι σαν εκτόνωση στιγμιαίας ορμής και μετά καυχώνται με πόσους πήγαν. Που πήγαν οι ψυχαγωγικοί και διαπροσωπικοί παίκτες, αυτοί που στήριξαν την ανταλλαγή συντρόφων σε δύσκολους καιρούς. Αυτοί που προώθησαν τον ομαδικό γάμο. Αυτοί που δινουν αξία στον άνθρωπο και απολαμβάνουν το παιχνίδι.
Οι swingers είναι εκλεκτά μέλη της κοινωνίας με αξιοσημείωτη προσφορά, σωστοί οικογενειάρχες που ακολουθούν την τάση της "νέας μονογαμίας", σέβονται το σύντροφό τους και έχουν αποβάλει την κτητικότητα. Ο άγραφος νόμος του ερωτικού παιχνιδιού ακολουθείται με θρησκευτική ευλάβεια από τους παίκτες.

ΤΟ SWINGING ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ.

Μπορούμε, λοιπόν, είτε να επιστρέψουμε στις απαρχές μας και να βοηθήσουμε στην προσέλκυση νέων οπαδών, ή να μείνουμε περιχαρακωμένοι στο μικρόκοσμό μας; εφευρίσκοντας δικαιολογίες για την απουσία μας από τα δρώμενα.

PHOTO 1510271


Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ «ΕΛΛΗΝEΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ»


Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 με το χαρακτηριστικό τίτλο
για το αναγνωστικό κοινό!


Η ανακοίνωση για την επετειακή συνάντηση 177 ετερόφυλων ζευγαριών ανταλλαγής συντρόφων (swingers) στη Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης είχε αναρτηθεί στον επίσημο ιστότοπο του ολλανδικού γραφείου παροχής υπηρεσιών και γνωριμιών «Swingers Date Club» (SDC) τον Οκτώβριο 2013, με το όνομα του τετράστερου ξενοδοχείου «CACTUS ROYAL SPA HOTEL», αναλυτικές παροχές της πολυτελούς μονάδας και το πλήρες πρόγραμμα της πενθήμερης παραμονής (28/4-3/5/15).

Δεν αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν, την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο για τη σκοπιμότητα και την κριτική για το συγκεκριμένο είδος τουρισμού που είναι διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, δεν επιτρεπόταν η προσέγγιση στο χώρο σε ΜΜΕ και η φύλαξη της μονάδας είχε ανατεθεί σε ιδιωτική εταρεία ασφάλειας.

Εφόσον, λοιπόν, δικαιολογημένα δόθηκε υπερβολική δημοσιότητα στην επετειακή αυτή συνάντηση ζευγαριών, με την ευκαιρία συμπλήρωσης δεκαπέντε ετών από την ίδρυση του ολλανδικού γραφείου «Swingers Date Club (SDC)», με έδρα τη Βόρεια Καρολίνα της Αμερικής, έπρεπε η διεύθυνση του ξενοδοχείου μέσω των διοργανωτών να είχε διανείμει δελτίο Τύπου, λιτό και περιεκτικό, προς ενημέρωση των συντακτών των ΜΜΕ. Η τακτική των ελεγχόμενων διαρροών μέσω τρίτων και η σπερμολογία για τα τεκταινόμενα δημιούργησαν ερωτηματικά και προκάλεσαν αντιδράσεις συντηρητικών κύκλων. Τα περί ακολασίας και οργίων δεν ευσταθούν. Ο Τύπος υπερβάλλει και μεγενθύνει την είδηση για ευνόητους λόγους.
Η διεύθυνση της μονάδας επίσης ελέγχεται για την ενημέρωση ή μη των υπαλλήλων για την παρουσία γυμνών πελατών ειδικού ενδιαφέροντος στις εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος. Οι διοργανωτές είχαν γνωστοποιήσει τους όρους τους στη διεύθυνση, οι οποίοι προφανώς έγιναν αποδεκτοί από την τελευταία και ακολούθησε η υπογραφή συμβολαίου μεταξύ των συμβαλλομένων μερών. Κάθε ζευγάρι κατέβαλε το ποσό των 2.000€ για πενθήμερη παραμονή, ενώ μη διασταυρωμένες πληροφορίες μιλούν για οκτώ ζευγάρια από την Ελλάδα!
.

Τα κέντρα παραθερισμού ηδονιστών (Κ.Π.Η) γνωρίζουν άνθηση παγκοσμίως και αντικαθιστούν σταδιακά αυτά των γυμνιστών. Εκατομμύρια άνθρωποι υιοθετούν την εναλλακτική μορφή σεξουαλικής συμπεριφοράς, την ανταλλαγή συντρόφων, και αναζητούν κατάλληλους χώρους παραθερισμού. Πολυτελή θέρετρα παραθερισμού ηδονιστών λειτυοργούν στο Μεξικό, στην Καραϊβική (Τζαμάικα από το 1982) στη Γαλλία, στα Κανάρια Νησιά, στην Ταϊλάνδη και στην Ισπανία.

Η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης για ηδονιστές και είναι θέμα χρόνου η δημιουργία τέτοιων μονάδων ή η μετατροπή ξενοδοχειακών συγκροτημάτων σε λειτουργία για την εξυπηρέτηση των οπαδών της ανταλλαγής συντρόφων. Ο γυμνισμός παραχωρεί τη θέση του στον ηδονισμό!

Dos Mas Dos - Δύο και Δύο (Αργεντινή, 2012)

Swinging...

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ SWINGER


O Έλληνας swinger αποφεύγει να εμφανισθεί σε κέντρο διασκέδασης ενήλικων (swing club) μήπως εκτεθεί, δεν πηγαίνε σε σπιτικές συγκεντρώσεις μήπως συναντήσει γνωστούς, δηλώνει ανύπαρκτη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ανενεργό αριθμό κινητού. Μετά διαμαρτύρεται ότι δεν βρίσκει ζευγάρια στις ιστοσελίδες γνωριμιών!


Βάζει φωτό του μορίου του σε στύση, αλλά δεν δηλώνει τα υπόλοιπα στοιχεία του, επικαλούμενος τη διάταξη περί προσωπικών δεδομένων. Γι' αυτόν swinging είναι απλά να πάει με τη γυναίκα του άλλου! Πικρές αλήθειες που κάποτε πρέπει να ειπωθούν.

Πρόσφατα δέχθηκα επιθεση από «ζευγάρι», ότι είμαι «παρείσακτος» στο χώρο! Ότι κάνω τον «καθηγητή», το «δάσκαλο». Με κατηγορούν ότι ενημερώνω τους χρήστες. Οι αμφισβητίες – πάντοτε  θα υπάρχουν- επιχειρούν να φιμώσουν κάθε διαφορετική άποψη. Αν ήμουν «παρείσακτος», όπως ισχυρίζονται, γιατί τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ ενδιαφέρονται για τη γνώμη μου; Τώρα συζητώ με γνωστό μέσο τη δημοσίευση άρθρου για τη συναρπαστική ιστορία του sw
inging από το 1944!
Όταν όμως κατέβουν οι πενηντάρες Ουγγαρέζες swingers, οι αμφισβητίες θα τρέχουν να υποβάλουν αιτήματα φιλίας, να προσεγγίσουν την κοινότητα, αλλά γνωρίζω πως να φυλάσσομαι από όψιμους swingers!
Πήγαμε με τη σύντροφό μου, Κασσάνδρα, δύο φορές στο «Swing Club 4» μήπως βρούμε ζευγάρια για παιχνίδι. Όλοι έβλεπαν και σχολίαζαν, κανείς δεν είχε το θάρρος να μπει στο δωμάτιο. Νεαρές γυναίκες σχολίαζαν χαμηλόφωνα τις ερωτικές δραστηριότητές μας. Χόρεψε προκλητικά στο στύλο, προκαλώντας το θαυμασμό των θαμώνων. Τότε για ποιο λόγο έρχονται στο κέντρο; Να παρακολουθήσουν ερωτική πράξη. Τη δεύτερη φορά θέλαμε να πειραματισθούμε στο Σταυρό του Αγίου Ανδρέα, αλλά ο χώρος είχε καταληφθεί από παρατηρητές. Τα glory holes ήταν απροσπέλαστα. Κανονικά όλοι έπρεπε να φορούν μπουρνούζια. Τι να πω για τον αυνανιστή που άνοιξε την κουρτίνα να βλέπει καλύτερα!

Απέχουμε πολύ από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Κρίμα...

Πρότεινα στο σύντροφό μου να κάνουμε ανταλλαγή συντρόφων και η απάντηση ήταν αρνητική

Το Δέλτα της Αφροδίτης ζει στο 2+2

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ;

Είμαστε μια μικρή κλειστή ομάδα Ελλήνων ηδονιστών και ηδονιστριών, που δημιουργήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2014 στην Εκάλη Αττικής. Γνωριστήκαμε μέσα από το Facebook το 2013 και αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις  μας, διοργανώνοντας ενημερωτικές ημερίδες και ερωτικές συναντήσεις στην Εκάλη. Συχνάζουμε φυσικά και σε κέντρα διασκέδασης ενήλικων (swing clubs), αλλά εκφραζόμαστε καλύτερα από τις κατ’ ιδία συναντήσεις.


Όταν ενεργοποιήσαμε τον ιστότοπό μας «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» (http://libertinism.gr/) το 2014, δώσαμε τη δυνατότητα σε ομοϊδεάτες απ' όλη τη χώρα να ενταχθούν σε αυτόν. Δυστυχώς, στην πορεία διαπιστώσαμε ότι από τα 342 (600+ χωρίς τις διαγραφές) μέλη που εγκρίναμε, η πλειονότητα δημιουργούσε εικονικούς λογαριασμούς με ανύπαρκτες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανενεργούς αριθμούς κινητών τηλεφώνων για επιβεβαίωση στοιχείων και μη τήρηση των όρων χρήσης και συμμετοχής. Ορισμένα μέλη χρησιμοποιούσαν τον τοίχο για προσωπικές επιθέσεις, προβολή επαγγελματικών δραστηριοτήτων χωρίς τη συγκατάθεση των διαχειριστών. Άλλα επιχείρησαν να προσεταιρισθούν μέλη για ίδιο όφελος. Μικρός αριθμός συνειδητοποιημένων μελών (71+) παραβρέθηκε στις οκτώ δεκαπενθήμερες συναντήσεις στην Εκάλη την περίοδο 7 Σεπτεμβρίου- 28 Δεκεμβρίου 2014. Οι υπόλοιποι παρέμειναν απλοί θεατές στην πορεία προς την κορυφή. Ως διαχειριστές του νέου ιστότοπου «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ», του οποίου η έναρξη λειτουργίας τοποθετείται την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2015, κατατάσσουμε εαυτούς στην κατηγορία των διαπροσωπικών swingers, δηλαδή αυτοί που δέχονται την ανταλλαγή συντρόφων ως μέσο επικοινωνίας και συντροφικότητας. Γνωρίζοντας τα όριά μας, προσεγγίζουμε άλλα ζευγάρια της ίδιας ηλικιακής ομάδας (55-64), ανταλλάσουμε απόψεις, διατηρούμε κοινωνικές σχέσεις, διοργανώνουμε ημερήσιες αποδράσεις σε παραλίες γυμνιστών, συνεστιάσεις  και οτιδήποτε άλλο προκύψει στην πορεία. Το ερωτικό παιχνίδι έχει ενσωματωθεί στην καθημερινή ζωή μας. Δίνουμε έμφαση στον ΑΝΘΡΩΠΟ SWINGER και όχι σε αυτά που τον συνοδεύουν. Απευθυνόμαστε στο swinger της διπλανής πόρτας, τον άνθρωπο που αναζητεί την υπέρβαση στην παραδοσιακή μονογαμική σχέση του. Οπαδοί της νέας μονογαμίας λατρεύουμε το/τη σύντροφό μας και διασκεδάζουμε πάντα μαζί, στον ίδιο χώρο και στο ίδιο κρεβάτι, αν μας χωράει.

Στο νέο εγχείρημά μας που εγκαινιάζεται στις 15 Νοεμβρίου απευθυνόμαστε κυρίως σε αυτή την κατηγορία των ζευγαριών. Δεν μας ενδιαφέρουν ζευγάρια που επικεντρώνονται απλά στην εκτόνωση της ερωτικής ορμής και στην πρόσθεση ενός ακόμη αριθμού στην ατζέντα τους.

Πριν λοιπόν, υποβάλετε αίτηση εγγραφής στο νέο ιστότοπό μας, διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης και συμμετοχής σε αυτόν. Το τηλέφωνο που ζητάμε είναι για την επιβεβαίωση των στοιχείων που δηλώνονται. Εφόσον εγκριθεί η αίτησή σας, αυτό αφαιρείται αμέσως από το λογαριασμό. Ενεργοποιούμε την επιβεβαίωση ατόμων μέσω της ενσωματωμένης κάμερας, πρακτική που υιοθετείται από έγκριτους ιστότοπους ερωτικών γνωριμιών.

Η πιστοποίηση ζευγαριών swingers αποδεικνύεται με τη χορήγηση οκταψήφιου κωδικού πρόσβασης στις υπηρεσίες του ιστότοπου.  Η πιστοποίηση ισχύει για διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την ημερομηνία εγγραφής, συνοδεύεται από αντίστοιχο ψηφιακό έγγραφο και ανακαλείται με σύμφωνη γνώμη των διαχειριστών σε σοβαρές και συνεχείς παραβιάσεις των όρων χρήσης.

Παράλληλα, ενημερώνουμε το διαδικτυακό κοινό μέσω επιλεγμένων ηλεκτρονικών μέσων για τις δραστηριότητές μας, αναλαμβάνοντας το κόστος της έκθεσης στη δημοσιότητα, αφού και οι δύο μας έχουμε προϊστορία στο χώρο τυο γυμνισμού και ηδονισμού, η Κασσάνδρα από το 1987 και ο γράφων από το 1983.

Επισημαίνουμε, ότι ο αναβαθμισμένος ιστότοπός μας δεν λειτουργεί ως γραφείο συνοικεσίων. Υιοθετούμε συγκεκριμένο κώδικα συμπεριφοράς στην επικοινωνία με τα μέλη μας. Δεν επιτρέπουμε ανήθικες προτάσεις, επιδειξιομανία και προσβολή της προσωπικότητας των άλλων, ιδίως των κυριών. Τα μέλη μας ενδιαφέρονται για ουσιαστική επικοινωνία και όχι για τα σωματικά προσόντα των άλλων. Ισχύει το τρίπτυχο «ειλικρίνεια-επικοινωνία-εχεμύθεια». Προτιμώνται για ένταξη αμφιφυλόφιλα και ετερόφυλα ζευγάρια, με συμπληρωμένο το 25ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένοι μέχρι 31/12/1990), καθώς και ελεύθεροι άνδρες και γυναίκες άνω των 25 που αναζητούν συμμετοχή σε τριαδικό σχήμα. Οι υπόλοιπες κατηγορίες (oμαδικό σεξ, σαδομαζοχισμός και πολυσυντροφικότητα) θα προστεθούν αργότερα, εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον από μέλη.

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Αναρωτηθείτε, λοιπόν,  τι ακριβώς αναζητείτε, πως χαρακτηρίζεσθε εαυτούς και μετά συμπληρώνετε την αίτηση εγγραφής. Υπάρχουν εκατοντάδες σελίδες και ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που παρέχουν ανάλογες υπηρεσίες δωρεάν. Εμείς απευθυνόμαστε σε  συνειδητοποιημένους swingers, για τους οποίους η ανταλλαγή συντρόφων είναι φιλοσοφία ζωής!

Υπυνθυμίζουμε ότι μπορείτε να αφήνετε σύντομα μηνύματα στον τοίχο μας. Η σύνδεση είναι εφικτή, ως επισκέπτης απευθείας, ή μέσω ενεργού λογαριασμού στα  εξής μέσα κοινωνικής δικτύωσης: facebook, google+ και twitter.


Άγγελος & Κασσάνδρα
Διαχειριστές ιστότοπου
«Έλληνες Ηδονιστές»
(http://libertinism.gr)

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΜΕΡΟΣ Ε΄



Καθισμένοι αγκαλιά με τη Μαρί-Φρανς στο μπαλκόνι του διαμερίσματος απολαμβάναμε την ηρεμία της «πρωτεύουσας της ακολασίας». Μετά το βραδινό πήδημα στο ζαχαροπλαστείο χρειαζόμασταν ανασύνταξη δυνάμεων. Βέβαια, η μόνιμα καυλωμένη γυναίκα ορεγόταν νέες περιπέτειες.

Είχε αφήσει μισάνοιχτη την πόρτα, γιατί περιμέναμε το έτερο ζευγάρι, τον Πιερ και τη Σαμπίν, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στη διαδρομή «ζαχαροπλαστείο-διαμέρισμα». Ξαφνικά, ακούμε ελαφρό κτύπημα στην πόρτα και βλέπουμε τον Πιερ αγκαλιά με μια νεότερη γυναίκα.


 «Βρήκαμε επιτέλους το δρόμο μας μετά τη χθεσινή κραιπάλη. Να σας συστήσω, από εδώ η Οφελί, ο Μίκι και η Μαρί-Φρανς, εμένα με ξέρετε». Σηκωθήκαμε και φιληθήκαμε ή μάλλον δαχτυλωθηκαμε. Η Οφελί έπιασε το καυλί μου και του μίλησε. Χειρονομία υγιούς ηδονίστριας!
Συνήθως οι άνδρες βάζουν το δάχτυλό τους στο μουνί και οι γυναίκες χαιδεύουν το καυλί!

Περάσαμε στο καθιστικό, προσφέραμε παγωμένη λεμονάδα στο ζευγάρι και ακούσαμε την περιγραφή του μεταμεσονύχτιου ομαδικού παιχνιδιού στους αμμόλοφους. Άρχισε ο Πιερ να εξιστορεί πως γνώρισε την Οφελί.
«Μετά που φύγαμε από το ζαχαροπλαστείο η Σαμπίν ήθελε να δει τι παιζόταν στους αμμόλοφους. Έτσι κατευθυνθήκαμε εκεί και διαπιστώσαμε χοντρό παιχνίδι. Αχόρταγες γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου δέχονταν κατά μέτωπο επίθεση από καυλωμένους άνδρες. Ξαφνικά, έχασα τη Σαμπίν μέσα στο πλήθος. Κάποια στιγμή άκουσα φωνές. Τρεις γυναίκες τσακώνοτναν ποια θα πρωτοπάρει αδέσποτα καυλιά στο στόμα της. Βαριές κουβέντες. “Μωρέ, τσούλα, δικά μου είναι, εγώ τα εντόπισα”. “Ναι, αλλά εγώ μπορώ να τα περιποιηθώ καλύτερα”. Πλησίασα να δω και έγινε το θαύμα, γνώρισα την Οφελί. Εκείνη χαμογέλασε. “Το καυλί του εννοεί, αυτό πήρα στο στόμα μου!”».

Η Μαρί-Φρανς είχε καυλώσει με τη συζήτηση.
«Ήθελα και εγώ να πηδηχτώ εκεί»!
«Γλυκό μου κορίτσι, δεν μπορούσες να πάρεις τα πόδια σου. Σε έφερα αγκαλιά στο διαμέρισμα».
«Να χάσω τέτοια φάση»;

Η Οφελί, καυλιάρα και πανέξυπνη, απάντησε,
«Μαρί-Φρανς, πάμε σήμερα το βράδυ να ξεζουμίσουμε όσους θέλουμε».
«Σίγουρα, ναι», απάντησε η Μαρί-Φρανς που έτριβε το αποτριχωμένο μουνί της.

Δεν είχαμε προλάβει να ολοκληρώσουμε την καυλοσυζήτηση, όταν εμφανίστηκε η χαμένη σύζυγος στην πόρτα. Φίλησε τον Πιερ. Κάτασπρη από την κορυφή μέχρι τα νύχια με αποξηραμένο σπέρμα.
«Αγάπη μου, σε έχασα στο πλήθος. Έπεσα σε μια ομάδα αγριεμένων gang-bangers και μου άλλαξαν τα φώτα». Στο σώμα της υπήρχαν έντονα τα σημάδια από το χθεσινό όργιο.
«Με έχυσαν δέκα τύποι. Ήμουν ευτυχισμένη»!
«Γιατί δεν πήγες στη θάλασσα να πλυθείς»;
«Ήθελα να σου παρουσιάσω αποδείξεις»!

Είχα ερεθιστεί. Έπιασα τις υπέροχες ρώγες της και τις πιπίλισα. Έκανε πως αντιστέκεται για τους τύπους, αλλά η υγρή σπηλιά της χρειαζόταν επειγόντως περιποίηση. Την οδήγησα στο μπάνιο. Αφέθηκε στα χέρια μου. Την καθάρισα και την έγλειψα. Εκείνη χάιδευε το «Μίκι2»και του μιλούσε γλυκά.

Στο διπλανό δωμάτιο η Οφελί με τη Μαρί-Φρανς έδιναν παράσταση για τον Πιερ που παρακολουθούσε αμήχανα τις δύο γυναίκες να δαχτυλώνονται. Η Οφελί απέδειξε ότι κατείχε το θέμα άριστα. Την έβρισκε και με τα δύο φύλα.

Εγώ με τη σειρά μου ανέβασα τη Σαμπίν στον πάγκο της κουζίνας, της άνοιξα τα θεσπέσια ροδοπέταλά της και ευχαριστήθηκα γλειφομούνι.

Το είδε η Μαρί-Φρανς, με γράπωσε από τη μέση και άρχισε να τρίβεται. Η Σαμπίν είχε συνεχείς οργασμούς και έχυνε παντού. Μετά ήρθαν ο Πιερ και η Οφελί και η πεντάδα συμπληρώθηκε. Τραβήξαμε τις κουρτίνες και δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα. Πηδηχτήκαμε, γλειφτήκαμε, κατουρηθήκαμε, με λίγα λόγια πήραμε πρόγευση της νύχτας που ακολουθούσε.