Αναγνώστες

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

NEΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΚΑΙ FORUM ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΔΟΝΙΣΜΟ

Από τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014, λειτουργούμε στο νέο ιστότοπο και forum με την ίδια ονομασία όπως οι αντίστοιχες ομάδες στο Facebook «KYKΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» στη διεύθυνση [http://libertinism.gr]

Όλες οι ιστοσελίδες είναι ορατές στους επισκέπτες εκτός του forum και των προφίλ των μελών,για τις οποίες απαιτείται εγγραφή και συμπλήρωση των πεδίων της αίτησης.

603 θέματα έχουν ήδη αναρτηθεί στο forum και αναμένεται ο αριθμός τους να υπερβεί τα 1.000 μέχρι τέλος Μαρτίου 2014.

Ενημερωτικος και ψυχαγωγικός διαδικτυακός τόπος συζητήσεων με διαφορετική προσέγγιση στα απαγορευμένα θέματα που άλλοι ιστότοποι δεν τολμούν να αγγίξουν.

Ο πρωτοποριακός αυτός διαδικτυακός τόπος συζητήσεων στοχεύει να φέρει σε επαφή τους αποκλεισμένους και κοινωνικά στιγματισμένους συνανθρώπους μας που οι σεξουαλικές επιλογές τους δεν γίνονται δεκτές από την ελληνική κοινωνία.

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1402151

ΘΕΜΑ: ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ -  GREEK HEDONIST CIRCLE»

Τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014, τίθεται σε λειτουργία ο νέος ιστότοπος «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» [http://libertinism.gr].



Δίγλωσσο forum με 170+ κατηγορίες θεμάτων, αγγελίες γνωριμιών, συνεργασίες μελών, περιμένει τους φίλους του ηδονισμού από όλο τον κόσμο.


Δημιουργούμε έναν ενημερωτικό και ψυχαγωγικό διαδικτυακό χώρο συνάντησης των φίλων ηδονιστών, ένα διαδικτυακό εντευκτήριο όπου θα εκφράζονται ελεύθερα ΟΛΕΣ οι απόψεις και θα δημοσιεύονται άρθρα και σχόλια χωρίς την απεχθή λογοκρισία που τόσο ταλανίζει το Διαδίκτυο.


Δοκιμάστε μας!
Άγγελος Κ. Μιμηκόπουλος
Συντονιστής