Αναγνώστες

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Η ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ-ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (1)


Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η ομάδα διαχείρισης του νέου ιστότοπου gimnokratia.koinotites.gr αυτός αναμένεται να λειτουργήσει το πρωί ή το αργότερο το μεσημέρι του Σαββάτου, 2 Φεβρουαρίου.


Αύριο το βράδυ ο angmimik θα δει την τελική μορφή του και θα δώσει το πράσινο φως για το ανέβασμα. Κατά τη δοκιμαστική περίοδο που θα κρατήσει μέχρι το Σάββατο, 2 Μαρτίου, με βάση τις αρρυθμίες που ενδεχομένως παρουσιαστούν, η ομάδα διαχείρισης θα προβεί άμεσα στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, ώστε ο ιστότοπος να λειτουργεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Η ομάδα διαχείρισης προς το παρόν αποτελείται από τον Έρικ Καμίνσκυ, τον Άγγελο Μιμηκόπουλο και την Cassandra Ηollander. O σχεδιασμός του ιστότοπου ανήκει αποκλειστικά στον Έρικ, ο angmimik έχει τη γενική επίβλεψη και η Cassandra, επίλεκτο μέλος της γυμνοκρατικής-ηδονιστικής κοινότητας της Βουδαπέστης, συντονίζει το forum των swingers.



Σε αντίθεση με άλλους παρεμφερείς ιστότοπους, των οποίων οι διαδικτυακοί χώροι συζητήσεων λογοκρίνονται, η gim
nokratia.koinotites.gr είναι ανοικτή σε όλους τους φίλους χρήστες, οι οποίοι με μια απλή εγγραφή μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί. Βασικά ο νέος ιστότοπος καλύπτει θέματα γυμνισμού, αλλά εξετάζει και το αναδυόμενο κίνημα των γυμνοκρατών-ηδονιστών, για το οποίο έχουμε προβλέψει ξεχωριστό διαδικτυακό τόπο συζητήσεων (forum).

Οι αναρτήσεις στιο διαδικτυακό χώρο συζητήσεων (forum) δημοσιεύονται στα Ελληνικά, Αγγλικά και Ουγγρικά.  Συντονίστρια του forum για swingers αναλαμβάνει η Cassandra Hollander, γνωστή από τις περιπέτειες του ερωτευμένου ζευγαριού στην Κροατία.


Η ομάδα διαχείρισης έρχεται να καλύψει το κενό που παρατηρείται στον ελληνικό χώρο με τη λειτουργία νέου, αδέσμευτου και προοδευτικού ιστότοπου για τη γυμνοκρατία-ηδονισμό.





Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

TO ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ GANGBANG: ΜΕΡΟΣ Γ΄

Από την πρώτη στιγμή που βγήκαμε στην παραλία, με τη λεπτή άσπρη άμμο, ήμασταν σε επιφυλακή. Οι γυναίκες είχαν καταναλώσει ποσότητα σλιβοβίτσα και φώναζαν «πηδήξτε μας εδώ και τώρα». Οι φωνές τους χαλούσαν την ηρεμία του τοπίου. Μάς την έπεφταν απ΄όλες τις πλευρές, μάς προκαλούσαν -άλλο που δεν θέλαμε μεταξύ μας- άνοιγαν τα ροδοπέταλά τους ή έδειχναν τον πισινό τους, οι κινήσεις τους κόλαζαν και άγιους!


Η Kassi προσπαθούσε να συγκρατηθεί. Ήταν νηφάλια - σπανίως έπινε- αλλά επηρεασμένη από το γενικό κλίμα που επικρατούσε στην παραλία, με κυνηγούσε. Η ιδέα μου να σχηματίσουμε ανθρώπινα σάντουιτς δεν βοήθησε, γιατί, εκεί που σχηματίζαμε τετράδες, κάποια αγριεμένη έμπαινε ανάμεσά σας και χαλούσε το σχεδιασμό. Είχαμε βάλει καυλοδαχτυλίδια, αλλά και πάλι δεν προφταίναμε να ικανοποιήσουμε τις κυρίες.


Κάποια στιγμή ξάπλωσα να ηρεμήσω στην ακρη της παραλίας, έκλεισα τα μάτια μου για λίγο, αλλά άκουγα τις κραυγές τους.
«Κορίτσια, πάμε να τον καβαλήσουμε!» «Είναι μόνος, διαθέσιμος και ανήμπορος». Η Πίροσκα με τη Σάντρα ήρθαν δίπλα μου και μού την έπεσαν. «Σάντρα, κλείσε το στόμα του με το μουνί σου και εγώ θα τον πιπώσω.» Έχασα το φώς μου. «Γαμημένη, Σάντρα, κοντεύω να πάθω ασφυξία!» Αυτή είχε σκύψει και έγλειφε τις ρώγες της Πίροσκα. Κανονικό τρίο, Η Πιροσκα συνέχισε να πιπώνει μέχρι που με τελέιωσε στο στόμα της. Μετά έβγαλε το σπέρμα και το μοιράστηκε με τη Σάντρα. με φίλησαν, με έγλειψαν παντού και έτρεξαν να πάρουν μέρος στο ομαδικό gang bang με τις μικρες και την παρέα τους.


Σηκώθηκα, μαλλον παραπατούσα, έπεσα στη θάλασσα να πλυθώ, οταν ακούω την Πέτρα.
«Μίκι, δεν με πήδηξες σήμερα». Βουτάει και μού κάνει υποβρύχια πίπα. Ύστερα έβαλε τα πόδια της στον ώμο μου και στα ρηχά παρθήκαμε. Είχαμε μετατρέψει το εθνικό πάρκο σε χώρο ακολασίας, αλλά το ευχαριστιόμαστε. Οι ρώγες της είχαν σκληρύνει και το μουνάκι της έσταζε σλιβοβίτσα. Ενώσαμε τα σώματά μας για μερικά λεπτά, μείναμε ακίνητοι και απολαύσαμε αμοιβαίο μασάζ σώματος. «Τη βρίσκω στη θάλασσα, μου αρέσει να με πηδούν στη Φύση!» «Και εμένα να γαμώ τέτοια δροσερά μουνάκια», της απαντώ.


Πιο κάτω η Κassi προσπαθούσε να βάλει τάξη στο ανοργάνωτο gangbang.
«Μωρέ, να βράσω τους swingers!» «Πηδιέστε άναρχα και οι τρύπες σας καταπονούνται!» «Kassi, άσε τις υποδείξεις και έλα μαζί μας. «Που είναι ο Μίκι; «Τον έχει στριμώξει η Πέτρα πιο κάτω και του κάνει μασάζ σώματος».

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Η ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ-ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!


Η προσωρινή διεύθυνση μέχρι 2 Μαρτίου 2013 είναι η εξής: http://gimnokratia.koinotites.gr 

Μετά τη συνάντηση της 2 Μαρτίου και τις αποφάσεις που θα ληφθούν από τα μέλη και τους φίλους της «ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑΣ», τα θέματα της ιστοσελίδας θα εμπλουτισθούν με την προσθήκη νέων υπηρεσιών.

Έναρξη λειτουργίας: Σάββατο,  2 Φεβρουαρίου 2013

Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Εβραϊκά, Ουγγρικά και Ρωσικά με μεταφραστή για όλες τις γλώσσες

Στην αρχική ιστοσελίδα δημοσιεύονται επιλεγμένες αναρτήσεις από το blogspot, όπως το καταστατικό του υπό ίδρυση Συλλόγου Γυμνιστών-Φυσιολατρών «ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ», η χρονολογική ιστορία του ελληνικού γυμνισμού 1930-2013 και θέματα γενικού ενδιαφέροντος, που κατά διαστήματα έχουν αναρτηθεί στα ιστολόγια των «Αρχείων Γυμνισμού».
 
Παράλληλα, θα λειτουργήσει διαδικτυακός τόπος συζητήσεων (forum), με chat, όπου oι χρήστες/επισκέπτες με την εγγραφή τους  θα συμμετέχουν ζωντανά στις επιμέρους συζητήσεις. Για την εγγραφή χρήστη θα υπάρχουν αρχικά 2 κατηγορίες: μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμνιστών (INF/FNI)  με έγκυρο δελτίο μέλους (επικολλημένο το ένσημο του 2013) και ανέντακτων γυμνοκρατών-ηδονιστών.

Εξετάζεται η λειτουργία πρόσθετων υπηρεσιών, όπως
online-radio, καιρός και διαδικτυακή τηλεόραση (Web TV), όπου θα γίνεται προβολή ταινιών από τη «Bιβλιοθήκη Γυμνισμού» και άλλων εκπομπών, όπως το nude news, αφού εξετασθούν όλες οι παράμετροι και η αναπαραγωγή τους είναι ελεύθερη δικαιωμάτων.

Διαχειριστής της ιστοσελίδας αναλαμβάνει ο Έρικ Καμίνσκυ και συντονιστές οι
angmimik (γυμνοκρατία) και Cassandra Hollander (swinging).

Οι αναρτήσεις και συζητήσεις γίνονται στη μητρική γλώσσα των χρηστών, με δυνατότητα μετάφρασης σε άλλη, ενώ για τους γυμνοκράτες-ηδονιστές (swingers) που αποτελούν μέρος της διευρυμένης γυμνοκρατίας, θα έχουν δικό τους forum-chat. Η Cassandra Hollander μιλάει Αγγλικά, όχι όμως Ελληνικά.


Σύμφωνα με το σχεδιασμό της αρχικής ιστοσελίδας, ο χρήστης επιλέγει το θέμα που τον ενδιαφέρει, γυμνοκρατία ή swinging, και συμμετέχει στη συζήτηση ή συντάσσει την ανάρτησή του.





Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

OI ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟΣ ΙΕ΄(ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)



Τελευταίο βράδυ στο Cap d'Agde για τα πέντε ζευγάρια που, παρά το προχωρημένο της ώρας, παραμένουν στην «παραλία των ζευγαριών». Αγκαλιάζονται, δαχτυλώνονται, κλαίνε, ιδιαίτερα η Φλοράνς. Η ανθρώπινη πλευρά σκληροπυρηνικών και εθισμένων ηδονιστών. «Τίμεα, θα μου λείψει του μουνάκι σου!» «Θα ’ρθω να σε βρω το χειμώνα στη Βουδαπέστη». Οι ηδονοβλεψίες τρίβουν τα μάτια τους. Όλοι είναι αγκαλιασμένοι. Ο Μισέλ φανερά στεναχωρημένος μαζεύει το καροτσάκι του, αλλά κανείς δεν έχει διάθεση να φύγει από την παραλία.



Οι ηδονοβλεψίες υποψιάζονται νυχτερινό πήδημα με τους πυρσούς. Πραγματικά, όλοι δίνουν ραντεβού στις 10 το βράδυ στο συγκεκριμένο ξέφωτο που χωράει σχεδόν σαράντα άτομα. Τα ζευγάρια πηγαίνουν στο κάμπινγκ να ετοιμάσουν τα πράγματά τους και να πληρώσουν τη διαμονή τους. Η Υβέτ, η Φλοράνς και οι άλλες γυναίκες κατευθύνονται στα διαμερίσματά τους για σύντομη ανάπαυση. Η Φλοράνς  είναι απαρηγόρητη. Λέει στην Υβέτ ότι δέθηκε  συναισθηματικά με την Τίμεα τόσο πολύ, που δεν ξέρει τι θα κάνει από δω και πέρα. Ο Γιάνος περπατάει αγκαλιά με τις δίδυμες και τη μητέρα τους. Οι μικρές παραδέχονται ότι ευχαριστήθηκαν πήδημα τις τρεις τελευταίες μέρες. .Η Μπέλα, η Άντρεα και οι Ρουμάνες περπατούν προβληματισμένες. Επτά ημέρες συνεχούς πηδήματος σε κάθε μεριά στην «πρωτεύουσα της ακολασίας» είναι εμπειρία ζωής.



Ο Ζαν Πιερ με την Μαρί-Κλερ ετοιμάζουν τους πυρσούς. «Μαρί-Κλέρ έχεις το γενικό πρόσταγμα σήμερα το βράδυ». «Η Φλοράνς είναι αποκαμωμένη». «Θέλω τα κορίτσια να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη Γαλλία». «Μην ανησυχείς, θα τις φροντίσω ιδιαίτερα». Ανεβαίνει στο στύλο και λικνίζεται προκλητικά. Ο Ζαν Πιερ παρακολουθεί τη ξανανιωμένη γυναίκα του να ανεβοκατεβαίνει. Κάθεται στη βάση του στύλου και εκείνη ακουμπάει το μουνί της στο πρόσωπό του, μετά ανεβαίνει σιγά-σιγά και ξανά η ίδια κίνηση.



Στιος 9 παρά τέταρτο ο γαλλουγγρορουμανικός άξονας, αφού έχει εφοδιαστεί με ποτά, αναψυκτικά και σάντουιτς, κατηφορίζει το κεντρικό δρόμο του κέντρου υπό τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα των περαστικών που υποκλίνονται στην ξανθιά θεά του Κόλοσβαρ και τις άλλες γυναίκες, για το τελευταίο ομαδικό gangbang στους αμμόλοφους. Οι γυναίκες φορούν διαφανή παρεό, χωρίς στρινγκ, και ψηλοτάκουνες κόκκινες γόβες. Περνούν μπροστά από τα νυχτερινά κέντρα. Όλοι χαιρετούν την Τίμεα, που με την ομορφιά και απλότητά της είχε κερδίσει επάξια την αγάπη τους. Αυτή λέει, «πάμε για ομαδικό gangbang στους αμμόλοφους» «Όποιος αντέχει, ας έρθει μαζί μας». Κάποιες ωραίες υπάρξεις που δαχτυλώνονταν με τους συντρόφους τους, ανταποκρίνονται στην έκκλησή της. «Θα έρθουμε κι εμείς».  «Το νυχτερινό πήδημα μάς εξιτάρει». Πάρτε πυρσούς και φορητά ραδιόφωνα. Θα δημιουργήσουμε κατάλληλη ατμόσφαιρα.  Μια παίρνει στύλο χορού μαζί της. «Θα τον μπήξω στην άμμο!» Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και η βραδιά έξαιρετική.


Οι αμμόλοφοι το βράδυ γίνονται τόπος συγκέντρωσης ηδονιστών. Παρασκευή βράδυ κανονικά οι περισσότεροι παραθεριστές περνούν την ώρα τους στα κέντρα. Σήμερα κάνουν εξαίρεση. Αγαπούν την Τίμεα και θέλουν να την τιμήσουν. Εκείνη θέλει ομαδικό χύσιμο στο πρόσωπό της για να τους θυμάται! Η Φλοράνς κρατάει το χέρι της, ενώ που και που τη δαχτυλώνει. Ακούγεται να λέει ότι η Τίμεα είναι το ωραιότερο μουνί που πέρασε ποτέ από το Cap d'Agde. Τέτοια μουνολατρεία δεν έχει ζήσει το κέντρο για πολλά χρόνια.



Ο Μισέλ με τη γυναίκα του, Μονίκ, εμφανίζονται από το πουθενά, η Μονίκ, σχεδόν γυμνή, ανασηκώνει το παρεό της και δείχνει το αποτριχωμένο μουνί της. Ψάχνει να βρει ταίρι. Η Υβέτ βάζει το δάχτυλο στο στόμα και προκαλεί τους αρσενικούς θαμώνες γνωστού καφεμπάρ. «Αφήστε το ποτό και την κουβέντα, ελάτε να μας γαμήσετε στην παραλία!»  Οι σύντροφοί τους φορούν λευκά παντελόνια ή κοντές φούστες. Δυο βγάζουν τα παντελόνια και μένουν γυμνές από τη μέση και κάτω. Μια εξομολογείται ότι θέλει να πηδηχτεί άγρια απ’ όλες τις τρύπες της. «Έχω έρθει τόσες φορές στο Cap dAgde, αλλά ποτέ μου δεν πηδήχτηκα βράδυ!»  Η Υβέτ την πλησιάζει, τη φιλάει στο στόμα και της λέει ότι θα μοιραστούν πέντε καυλιά! Καθώς προχωρούν προς τους αμμόλοφους αυξάνει ο αριθμός των εθελοντών για το τελευταίο gangbang. Δέκα άνδρες και γυναίκες έχουν επιλεγεί να κρατούν τους πυρσούς. Θα παραμείνουν ακίνητοι όση ώρα γυναίκες και άνδρες θα τους γλείφουν.

Η τελετάρχισσα Μαρί-Κλερ σφυρίζει και συγκεντρώνει το πλήθος. «Στοιχηθείτε, μπείτε στη σειρά, φορέστε καυλοδαχτυλίδια κίτρινου χρώματος». «Βγάλτε τα παρεό σας και χαιρετήστε με τον ηδονιστικό τρόπο». Οι γυναίκες υποκλίνονται και πιάνουν τα καυλιά. Οι άνδρες φιλούν τα αποτριχωμένα μουνιά τους. Ξεκινάει η καταμέτρηση. Σαράντα ηδονιστές έχουν συγκεντρωθεί στο ξέφωτο και περιμένουν το σφύριγμα.


Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

OI ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟ ΙΔ΄





Η ημερήσια κρουαζιέρα συνεχίζεται  κατά μήκος των ακτών της Γαλλίας μέχρι τα νοητά σύνορα με την Ισπανία. Τα ζευγάρια και οι γυναίκες, όταν δεν πηδιούνται, συζητούν με τον κυβερνήτη και τη Μαρτίν. «Οι εύποροι πηδιούνται μόνο στο πλοίο μας». «Αποφεύγουν το συνωστισμό στην παραλία των ζευγαριών». «Προτιμούν τα κατάρτια και τις περίεργες στάσεις». «Μια πελάτισσα είχε κάτσει μπροστά στο πιλοτήριο και αυνανιζόταν». Η Μαρτίν συνεχώς καυλωμένη με τα μουνάκια δεν χόρταινε να τα γλείφει.

Ο Ένγκι με τη βιντεοκάμερα τραβούσε κοντινά πλάνα. «Κορίτσια, κάνετε για πορνοστάρ». «Είστε αυθεντικές και παθιασμένες». «Άσε τη βιντεοκάμερα κάτω και πήδα μας, ματάκια», τού φωνάζουν. «Δεν πηδιόμαστε κάθε μέρα σε πλοίο».

Στην  κουζίνα η Μαρτίν ετοιμάζει τη μουνομακαρονάδα. Αλλά έχει δίπλα της την Τίμεα που τη χουφτώνει. «Προσέξτε μη ρίξετε τα υγρά σας στο καυτό νερό!»

Τα άλλα κορίτσια στρώνουν το τραπέζι. Η Μάρικα όρθια, με μια σεξοποδιά προσπαθεί να αποφύγει το χέρι του Μπέλα. «Μπέλα, ετοιμάζω το τραπέζι, ηρέμησε λίγο». «Έχω καυλώσει με τον πισινό σου και τα ψηλοτάκουνα». «Τι ήθελες και τα φόρεσες στο πλοίο;» Πιο πέρα η Βιορίκα με τη Ραντίκα παίζουν με τα μπαλάκια. Η Ραντίκα τα βάζει και τα βγάζει αργά από το μουνί της Βιορίκα. Η Φλοράνς πιπώνει τον Ένγκι που δεν μπορεί να σταθεροποιήσει τη βιντεοκάμερα. «Θα βγείς κουνημένη!»

«Η μακαρονάδα είναι έτοιμη», λέει η Μαρτίν που βγαίνει από την κουζίνα με την πιατέλα, κόκκινη σάλτσα, τυρί τριμμένο και άφθονο μουνί. Ανοίγουν ένα μπουκάλι γαλλικό κρασί για να τιμήσουν τους επιβάτες.

Η Μαρτίν θέλει να γαμηθεί στην παραλία. Λέει στον άνδρα της ότι θα κατέβει στη μαρίνα και θα πάει με τα παιδιά για το αποχαιρετιστήριο gangbang στους αμμόλοφους. «Έχεις το ελεύθερο γιατί με βοήθησες». Η Υβέτ έχει πάρει ένα μακαρόνι και προσπαθεί να το βάλει στο μουνί της.

Αφού έφαγαν, βλέπουν τις σκηνές από τη βιντεοκάμερα. «Τι κατάσταση είναι αυτή;» φωνάζει η Άντρεα. «Εδώ γαμιέστε κανονικά!» «Μπα, ιδέα σου, εσύ τι κάνεις;» Βλέπει τον εαυτό της με δυο καυλιά στο στόμα. «Να επαναλάβουμε τη σκηνή, δεν είμαι φυσική». «Θέλω κοντινά πλάνα». Οι Ρουμάνες στον κόσμο τους. παίζουν με τα μπαλάκια και τις ρώγες τους. «Κορίτσια, φέρτε τις μπάλες εδώ. Η Φλοράνς παίρνει τρεις και τις χώνει στο μουνί της Μαρτίν. «Κράτησέ τις μέσα μέχρι να χύσεις». Η Μαρτίν ανεβαίνει στο τραπέζι και τις βγάζει επιδεικτικά. «Εγώ θέλω πραγματικά καυλιά, όχι μπάλες, μπαλάκια και μαλακίες!»

Γέλια, χειροκροτήματα. Το σώμα της είναι γεμάτο υγρά, χύσια, κόκκινη σάλτσα. Η Υβέτ έχει ανέβει στο κατάρτι. «Κατέβα από πάνω, μη σε δει  άλλο σκάφος και πέσει στα βράχια». «Αυτό θέλω». «Να δείξω ότι είμαι η ξεσκισμένη γοργόνα!» Ο άνδρας της Μαρτίν τα έχει χάσει. «Αυτές δεν πιάνονται με τίποτε».

Κατά τις 4 το απόγευμα επιστρέφουν στη μαρίνα, αποβιβάζονται, ευχαριστούν τον κυβερνήτη και με τη Μαρτίν πάνε στην παραλία των ζευγαριών. «Σας χάσαμε», λένε οι άλλοι. «Κάναμε μια γαμοκρουαζιέρα με πολύ gangbang». «Αλλά επειδή μάς λείψατε, είπαμε να κλείσουμε τη μέρα με ένα ομαδικό στους αμμόλοφους». «Κάνετε κέφι;». Η λέξη «ομαδικό» τους ενθουσιάζει. «Φορέστε τα καυλοδαχτυλίδια σας και ελάτε να μάς πηδήξετε». Ο Μισέλ ξερογλείφεται, αλλά ξέρει ότι δεν μπορεί να πάρει μέρος. Ο βοηθός του απουσιάζει. Τρεις πελάτισσες γλείφουν προκλητικά τα ξυλάκια. «Οι μουνάρες θέλουν γαμήσι», λέει ο Μισέλ. «Στείλτε τις στους αμμόλοφους να τις πηδήξουμε ομαδικά» Η μαγική λέξη είναι «gangbang». Oι δισεξουαλικές κυρίες πετούν τα ξυλάκια και ακολουθούν την παρέα στο ξέφωτο. Οι ηδονοβλεψίες που δεν έχουν σοβαρή απασχόληση τρίβουν τα χέρια τους. Το αποχαιρετιστήριο γαμήσι. «Πάμε τρέχοντας να προλάβουμε». Καμιά 25αριά άτομα κατευθύνονται προς το ξέφωτο. Λίγο πιο πέρα μια ερασιτέχνης ηθοποιός πηδιέται με τρεις άνδρες και μια εικονολήπτρια τραβάει τη σκηνή. Φοράει ένα διχτυωτό που λίγα αφήνει στη φαντασία. Η Μαρτίν σπεύδει να τις αγγίξει τα βυζιά. Διάλειμμα πέντε λεπτών. Οι δυο γυναίκες τρίβονται άγρια. Η ηθοποιός χαίρεται που η εικονολήπτρια πηδιέται με γυναίκα. Μπαίνει στην παρέα και σχηματίζουν τρίο. Την αφήνουν μόνη της και συνεχίζουν προς το ξέφωτο όπου έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες αυνανιστές και ζευγάρια. Μόλις βλέπουν την Τίμεα ξεσπούν σε χειροκροτήματα, εκδηλώσεις λατρείας. Η Τίμεα υποκλίνεται, έχει μάθει καλά το ρόλο της, και τους ευχαριστεί για την αγάπη τους. Ο Γιάνος βλέπει τις δίδυμες με τη μητέρα τους. Τρέχουν να το χαιρετήσουν. «Τι κάνετε, εσείς εδώ;» «Ήρθαμε το απόγευμα να σάς δούμε, αλλά δεν σάς βρήκαμε». «Είχαμε πάει μίνι κρουαζιέρα». Η Άντρεα του δίνει το ελεύθερο. «Πήδηξε μάνα και κόρες για τελευταία φορά!» «Εγώ θα πάρω μάτι». Η Φρανσουάζ με την Κριστίν ξαπλώνουν στην πετσέτα τους. Η Άντρεα κρατάει τα ροδοπέταλα των κοριτσιών ανοιχτά και σπρώχνει το κεφάλι του Γιάνος μέσα τους. Η μάνα γλείφει το μουνί της. Βογγητά, αναστεναγμοί. Οι δίδυμες ικανοποιούνται. Έρχεται και η Μαρτίν για ενίσχυση, ξαπλώνει ανάμεσά τους και γίνεται το καλύτερο λεσβιακό με πέντε γυναίκες και δυο άντρες. Δεκάδες ηδονοβλεψίες αυνανίζονται και ακούγονται οι κραυγές ανακούφισης όταν τελειώνουν στην άμμο.

Η ώρα περνάει και κανένας δεν είναι διατεθειμένος να φύγει. Μόλις αποφασίζουν να σταματήσουν, τους έρχεται η επιθυμία για νέο παιχνίδι. Οι δίδυμες προκαλούν τους Ρουμάνους σε νέο γύρο πηδήματος. Η μητέρα τους κυνηγάει το Γιάνος στην παραλία των ζευγαριών, ενώ η Άντρεα ξεκαρδίζεται. «Φεύγεις αύριο, ποιος θα με πηδάει μετά!» Η Βιορίκα πιάνει το καυλί του Μισέλ και το ξεζουμίζει. Μια πελάτισσα ρωτάει την τιμή του παγωτού, αλλά απάντηση δεν παίρνει. Γυρνάει και βλέπει το Μισέλ ακουμπισμένο στο καροτσάκι με ανοιχτά τα πόδια και το καυλί του μέσα σε πλαστικό μπολ με τέσσερις γεύσεις: φράουλα, λεμόνι, σοκολάτα και μάνγκο. «Καυλοπαγωτό, συνταγή δική μου, μόνο 5€!» λέει η Βιορίκα. Η πελάτισσα σκύβει και δοκιμάζει το καυλοπαγωτό. Στραγγίζει το σπέρμα του μέσα στο μπολ και το τρώει. Η Βιορίκα τη χαιδεύει στο μουνί και η γυναίκα τελειώνει στα βυζιά της.



Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΞΥΡΙΣΜΑ ΜΕ ΡΟΒΙΝΙΩΤΙΚΗ ΠΙΠΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΖΑΝΑ


Η ροβινιώτικη πίπα διαφερει από την απλή ως προς το υλικό που χρησιμοποιείται: σαντιγί!
Έφθασε η ημέρα του ξυρίσματος. Ήμουν ανήσυχος όλο το βράδυ και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ.  Σηκώθηκα στις 5.00 με τη δροσιά, έκανα κρύο ντους και περίμενα να ανοίξει το «εστιατόριο του βουνού» για το πρωινό, τα πολλά  gangbang με είχαν εξαντλήσει σωματικά και ψυχικά.  (Είχα γυρίσει ανάποδα τον αριθμό του διαμερίσματός μου, ώστε οι Ροβινιώτισσες να μην με βρίσκουν. Έλα που θυμόντουσαν το δρομάκι. Κάθε σειρά διαμερισμάτων είχε το δικό της όνομα από τοπωνύμια. Μόλις έφευγε η Kassi, περίμεναν να μπουν μέσα και να πηδηχτούν ομαδικά).

Κατέβηκα στο σημείο συνάντησης όπου είχαν αρχίσει να μαζεύονται οι πελάτες της Σουζάνα. Η Σουζάνα, μια 22χρονη ξανθιά Ροβινιώτισσα με σμιλεμένο σώμα, μικρά στητά βυζιά και εντελώς αποτριχωμένο μουνί, ετοίμαζε τα εργαλεία της. Είχε φέρει μαζί της ένα βαλιτσάκι που μού θύμιζε κατ' οίκο επίσκεψη του κουρέα μου, φούσκωσε το στρώμα, έβαλε πετσέτα, έβγαλε τον καθρέπτη και άνοιξε την ατζέντα της.

Πρώτος πελάτης, τιμής ένεκεν, ήμουν εγώ. Η Σλάβιτσα με τη Μαρία συνομιλούσαν με υποψήφιους πελάτες. Όταν με είδαν, ήρθαν κοντά μου, με χαιρέτησαν με το γνωστό τρόπο και με σύστησαν στην κατάξανθη αισθητικό και εθισμένη ηδονίστρια. «Μίκι, ξάπλωσε στσ στρώμα, άνοιξε τα πόδια σου, θα σε περιποιηθώ όσο καλύτερα μπορώ». «Εμείς πρωτοτυπούμε, μετά το ξύρισμα κάνουμε ροβινιώτικη πίπα με σαντιγί στους πελάτες  μας και γλειφομούνι στις πελάτισσές μας».

Η προσέλευση θεατών και υποψήφιων πελατών συνεχίστηκε μέχρι την έναρξη της διαδικασίας ξυρίσματός μου. Κάθισαν κυκλικά, ώστε να έχουν καλή θέα, μερικοί είχαν έρθει από τα ξημερώματα να πιάσουν θέση. Είπαμε οι ηδονιστές θέλουν θέαμα και γαμήσι.

Η Σουζάνα φορούσε ποδιά, ο πελάτης μπορούσε να σηκώσει την ποδιά της και να αγγίξει το αποτριχωμένο μουνάκι  της που φαινόταν καθαρά. Άλλωστε, όπως μού είπε, «θέλω οι πελάτες να με αγγίζουν» «Έτσι, δουλεύω καλύτερα και χύνω πολλές φορές!». Πρώτα χρησιμοποίησε  την επαναφορτιζόμενη μηχανή σώματος για να καθαρίσει την περιοχή, μετά με το ψαλιδάκι έκοψε τις αθέατες τρίχες, συνέχεια μού έλεγε ότι έχω ωραίο καυλί. Αντίδραση γνήσιας ηδονίσριας! Στο τέλος άπλωσε την αποτριχωτική κρέμα και άρχισε το ξύριαμα.

Μέσα σε δέκα λεπτά ήμουν άτριχος, γυμνός και το καυλί μου τελείως εκτεθειμένο. Η Σλάβιτσα τρελάθηκε. «Μού έρχεται να το φάω», γονάτισε και το έγλειψε. Η Σουζάνα την απομάκρυνε. «Σλάβι, ο πελάτης δεν είναι έτοιμος για γαμήσι!» Γονάτισε και μού έκανε ροβινιώτικη πίπα με σαντιγί, οι θεατές ευχαριστήθηκαν το θέαμα. Τελείωσα στο στόμα της και μετά έβγαλε το σπέρμα και το έδειξε στους εκστασιασμένους ηδονιστές που χειροκροτούσαν, Σηκώθηκα, τη φίλησα, μάλλον της έβαλα τα δάχτυλα στο μουνί της που έσταζε υγρά με σαντιγί. από την καύλα και έκατσα να παρακολουθήσω τον επόμενο πελάτη που ήταν γυναίκα.

Η περιποίηση περιλάμβανε και γλειφομούνι. Η γυναίκα ξάπλωσε στο στρώμα ανάσκελα, είχε μικρό τρίχωμα. Η Σουζάνα χρησιμοποίησε μεγεθυντικό φακό για να βρει τις υποτιθέμενες κρυμμένες τρίχες. Η Μαρία την έγλειψε στα χείλια, Με άλλα λόγια ξύρισμα και γαμήσι ταυτόχρονα.

Η Σλάβιτσα, καυλωμένη, αν δεν ήταν θα έπρεπε να ανησυχώ,  με τράβηξε παραπέρα, «Γαμώ το καυλί σου», «Θα του βάλω σαντιγί και θα το φάω!» «Δικό σου είναι, κάντο ό,τι θέλεις!» Η Σουζάνα είχε δυο ακόμη πελάτες να περιποιηθεί. Κάνει νόημα στη Σλάβιτσα. «Σλάβι, περίμενε, θέλω και εγώ να γαμηιώ μαζί σας, μη βιάζεσαι!»

Όταν τελείωσε, ήρθε κοντά μας, έβγαλε την ποδιά της και σχηματίσαμε σάντουιτς. Βάλαμε τα χέρια μας σε όποιες τρύπες ήταν ελεύθερες. Γάμησα τη Σουζάνα από πίσω. ένα μικρό gangbang  σε εξέλιξη πρωί-πρωί στα βράχια της «
Monsena». Οι ηδονιστές τραγουδούσαν ρυθμικά «Ι fuck you, you fuck me, we fuck them» (ποιους άραγε;)

Τελικά οι βράχοι της «
Monsena» κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις. μαγνητίζουν τους ηδονιστές που ψάχνουν μικρά ή μεγάλα gangbang.  H Σουζάνα συμπληρώνει «έχω και σεξοπαιχνίδια: μπαλάκια, δονητή και διεγερτικά όργανα!» «Συνδυάζω ξύρισμα με σεξ».  Βγάζει τις μικρές μπάλες και τις βάζει στο μουνί της και στον κώλο της. «Τράβηξε τις σιγά-σιγά». Βογγούσε, αναστέναζε. «Γαμώτο, πρωί-πρωί κολάστηκα». Η Σλάβιτσα προκειμένου να προσελκύσει και άλλους ηδονιστές είχε τη φαεινή ιδέα να αλείψει τη Σουζάνα από την κορυφή μέχρι τα νύχια με βούτυρο επάλειψης ψωμιού. Κάλεσε τους θεατές να την καθαρίσουν με τη γλώσσα τους. Ανταποκρίθηκαν αρκετοί που κυριολεκτικά έφαγαν την ξανθιά θεά. Ωραίες στιγμές κάτω από τον καυτό ήλιο.