Αναγνώστες

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΚΑ ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΩΝ-ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ «ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ» - ΜΕΡΟΣ Α΄





Η Αγγλίδα φίλη μας πήγε εγκαίρως στην παραλία των ζευγαριών, βρήκε θέση στο κέντρο και έγινε αφορμή για την παράσταση της χρονιάς, με τέσσερις σειρές θεατών! Δέκα γυμνοκράτες-ηδονιστές συμμετέχουν με εναλλαγή συντρόφων, ομαδικό πνεύμα και ενθουσιάζουν το πλήθος. Τελικά, η κυρία είναι πολύ δημοφιλής και αγαπητή στο κοινό!  Μας ευχαρίστησε που δείξαμε ενδιαφέρον για τις σεξουαλικές περιπέτειές της!

Βάλαμε αντιηλιακό, ο ένας στον άλλον, βεβαιωθήκαμε ότι δεν είχαμε ξεχάσει κάτι πίσω, αφού σκοπεύαμε να περάσουμε 5 ώρες στην παραλία, εντελώς γυμνοί. Και οι δυο μας με το πάσο μας και απολαμβάνοντας τις πρακτικές ανάγκες του τριψίματος με αντιηλιακό σε κάθε εκατοστό του σώματός μας.

Εφοδιασμένοι με στρώματα και πετσέτες αυτή τη φορά περπατάμε αργά κατά  μήκος της ακτής.

Φθάνουμε στις ορδές, στη σχεδόν πλήρη παραλία των ζευγαριών και ο YSL προτείνει να διαλέξω που θέλουμε να καθίσουμε. Βρίσκω ένα σημείο στο κέντρο της παραλίας με καλή θέα γύρω μας. (Κλασική αντίδραση ηδονίστριας που συνδυάζει το τερπνό μετά του ωφέλιμου. Ο αριθμός των θεατών συνήθως καθορίζει το είδος της παράστασης. Οι ηδονίστριες αποδίδουν καλύτερα όταν έχουν τρεις ή τέσσερις σειρές θεατών).

Μέσα σε λίγα λεπτά από την τακτοποίησή μας ο YSL μού λέει να κοιτάξω στις 6. Στρίβω γύρω και τα μάτια μου πέφτουν στο πιο εκπληκτικό  καυλί που το έπαιζε ο ιδιοκτήτης του. Αγκαλιαζόμαστε και ανοίγουμε τα πόδια μας όσο βλέπουμε. Ο YSL ψιθυρίζει πόσο καλό θα ήταν εκείνο το καυλί να με γαμήσει και να μπει μέσα μου. Γαμιόμαστε αργά. Ο Ολλανδός (καμιά σχέση με τον Ολλανδό της περασμένης χρονιάς), ο ιδιοκτήτης του θαυμάσιου καυλιού, ξέρει ότι τον βλέπουμε, ανασηκώνει το καουμπόικο καπέλο του και χαμογελάει όσο γαμιόμαστε. (Η Αγγλίδα πάλι κλέβει την παράσταση από τις άλλες γυναίκες!)

Γαμιόμαστε αργά για περισσότερη από μια ώρα χωρίς να δίνουμε προσοχή στους εαυτούς μας εκτός από το θαυμασμό στον Ολλανδό. (Τελικά, η Αγγλίδα δεν απέφυγε το γαμήσι με τον Ολλανδό). Ο θρασύς τύπος από την προηγούμενη μέρα (εννοεί το μικρό γαλλικό ζευγάρι που είχαν συναντήσει στο «Le Glamour») επιστρέφει και προσφέρει τις υπηρεσίες του να βοηθήσει τον YSL να με γαμήσει, στην οποία αρνούμαστε, η επιμονή του να μάς διασκεδάσει φθάνει στα όρια της ενόχλησης, παίρνει το μήνυμα και εξαφανίζεται.

Στις 4 το απόγευμα, καθώς μια σιωπηλή σφυρίχτρα δίνει το σήμα, η παραλία μετατρέπεται από την κρυφή σεξουαλική δραστηριότητα στο παράξενο θέαμα που οι άνθρωποι βλέπουν από απόσταση και σέβονται τις ιδιωτικές στιγμές, απολαμβάνοντας την ηδονοβλεψία  από απόσταση, αλλά στις 4 μμ ο άγραφος κανόνας παύει να ισχύει και αρχίζει η παρακολούθηση. (Μάλλον κάνει λάθος η φίλη μας γιατί η αστυνομία αποχωρεί κατά τις 5 μμ.).

Οι ασυνόδευτοι τύποι αλλάζουν θέση: σηκώνονται από τις πετσέτες τους και παίζουν τα καυλιά τους κοντά στα ζευγάρια, όπως ο YSL θέτει σωστά η στάση του εμπόρου αυτοκινήτου, είναι σαν να προσπαθούν να δουν τη μηχανή του.

Και τώρα μερικές χρήσιμες οδηγίες στα ζευγάρια που θέλουν να δώσουν πετυχημένη παράσταση. Πώς θα απομακρύνουν το πλήθος από τους ανταγωνιστές τους. Η γυναίκα κάθεται στο στρώμα και παίζει το καυλί του συντρόφου της αργά, ενώ εκείνος της τρίβει την κλειτορίδα. Θα δείτε πώς θα προσεγγίσουν οι ηδονοβλεψίες. Ο αμοιβαίος αυνανισμός μαγνητίζει το πλήθος.

Υπάρχει και ο τελετάρχης που ρυθμίζει την κίνηση. Η σφυρίχτρα δίνει τον τόνο, που εξελίσσεται η πιο ενδιαφέρουσα παράσταση και το πλήθος μετακινείται ανάλογα. Το πρόβλημα είναι όταν βρίσκονται σε εξέλιξη πέντε ή έξι παραστάσεις. Οι θεατές δεν ξέρουν που να κοιτάξουν. Αφήστε τους αμμόλοφους όπου γίνεται το
«έλα να δεις». Όλοι φροντίζουν να ικανοποιούν τους θεατές με τον τρόπο τους.

Το ίδιο παρατηρήθηκε με τη Σλάβι στα βράχια της «Μ
onsena». Μας υποχρέωνε να βλέπουμε προς τους θεατές-ηδονιστές ή να αλλάζουμε συντρόφους. Όποιος δεν συγκεντρώσει ικανό αριθμό θεατών, θεωρείται αποτυχημένος. Θα δούμε αργότερα τα ζευγάρια από την Ουγγαρία και τη Ρουμανία πώς αντιδρούν στην επίθεση των ηδονοβλεψιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου