Αναγνώστες

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΜΟΝΟ ΠΗΔΗΜΑ ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ»

Apologies if I’ve posted this one before but it is a corker!

Οι κυρίες πηγαίνουν στην τουαλέτα να πλυθούν, αλλά μετανιώνουν και ξεχνούν (!) το σπέρμα στα μαλλιά τους. Πηδιούνται και στις τουαλέτες. Ούτε την ανάγκη σου μπορείς να κάνεις με ησυχία!


Κυρία προσπαθεί να βαφτεί στην τουαλέτα, ζητάει κραγιόν από άλλη καλίγραμμη ύπαρξη και αυτή της κάνει γλειφομούνι στα γρήγορα. Είναι βιαστική για να προλάβει το ομαδικό όργιο στο διπλανό νεροκρέβατο!


Τα γεύματα περιλαμβάνουν σαν επιδόρπιο καυλιά!  Οι άνδρες χαιρετούν τις εφήμερες γνωριμίες τους λέγοντας πότε θα τις ξαναγαμήσουν! Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για τις γυναίκες είναι  να ακούσουν τη μαγική λέξη:
«πήδημα».

Νεαρή Γαλλίδα ομολογεί  ότι μαζί με το αγόρι της φέρνει και άλλον νεαρό, ώστε να έχει δυο καυλιά στη διάθεσή της. Μόνο έτσι φθάνει σίγουρα στον οργασμό! Αλλά μέσα στο νυχτερινό κέντρο ψάχνει και για τρίτο!

Τα σκαμνιά του μπαρ και η πίστα με τους στύλους γεμίζουν από ιδρωμένα γυμνά σώματα που τρίβονται το ένα πάνω στο άλλο. Οι γυναίκες χάνουν τις φούστες και τα στρινγκ. Μάλλον φετιχιστές τα κλέβουν! Γι' αυτό αρκετές φορούν μόνο τη φουστίτσα.

Τα αποτριχωμένα μουνιά αποτελούν πόλο έλξης για τους φωτογράφους-σύζυγους που ενθουσιάζονται από την επιδειξιομανία των συντρόφων τους. Εδώ ταιριάζει η φράση «Αν αγαπάς το
Cap dAgde, δείξε μου το μουνί σου και θα σου δείξω το καυλί μου!» Αν δεν στο δείξουν, υπάρχει πρόβλημα!

Απορούμε πως δεν κουράζονται. Από το πρωί μέχρι το βράδυ πηδιούνται, γλείφονται, βάζουν δάχτυλο, πιάνουν πισινούς. Ο κόσμος βρίσκεται σε παροξυσμό.

Αν καταγραφούν αυτές οι σκηνές, η ταινία τεκμηρίωσης θα κοπεί από τη λογοκρισία! Και όμως αυτές οι σκηνές είναι πέρα για πέρα αληθινές.

Η γλώσσα του πρωτότυπου είναι σκληρή και ωμή ακόμη και για μένα που δηλώνω γυμνοκράτης-ηδονιστής. Οι γυναίκες περιγράφουν το ομαδικό πήδημα και την ομαδική εκσπερμάτιση με λεπτομέρεια. Βέβαια απευθύνονται σε μελλοντικούς επισκέπτες του
Cap d’Agde. Δίνονται οδηγίες που και πως θα πηδηχτούν, με ποιον, τι πρέπει να προσέξουν, που να πάνε, τι παράσταση να δώσουν στην παραλία κ.λπ.

Τώρα, μένει η λύση της βιντεοσκόπησης του νυχτερινού ομαδικού πηδήματος (
gangbang) στους αμμόλοφους. Πολλοί ηδονιστές και ηδονοβλεψίες δεν φεύγουν καθόλου από τον «Κόλπο των Χοίρων». Μόλις νυχτώσει καταφθάνουν τα ζευγάρια και οι μεμονωμένες γυναίκες με τους νεαρούς. Όσοι δεν έχουν χρήματα, πηδιούνται εκεί μέχρι τελικής πτώσης. Ένα μπουκάλι κρασί είναι αρκετό και βέβαια τα προφυλακτικά. Τα βογγητά ακούγονται από όλες τις πλευρές…

Μια δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι στα τέλη της περασμένης δεκαετίας τα ζευγάρια πηδιόντουσαν πανω στα αυτοκίνητα, σε ανοιχτούς χώρους, ενώ τώρα έχουν συγκεκριμένα σημεία. Πάντως όλα τα κέντρα διασκέδασης (εστιατόρια, μπαρ, λέσχες, λουτρά) διαθέτουν νεροκρέβατα στα υπόγεια για παιχνίδι. Πάνω είναι το μπαρ, η πίστα με τους στύλους και μικρά τραπεζάκια. Όχι ότι πηδήματα δεν γινονται μπροστά από το μπαρ! Στο περίφημο
«Melrose Cafe» δίνονται φανταστικές παραστάσεις από γυμνές γυναίκες!

Ο άγραφος νόμος του Cap d'Agde αναφέρει ότι στη σεξουαλική διασκέδαση δεν υπάρχουν κοινωνικές τάξεις, επαγγέλματα, πολιτικές ή άλλες πεποιθήσεις. Το σεξ ενώνει τους πάντες. Μπορεί να πηδιέσαι με υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρείας ή απλό εργάτη. Η χώρα προέλευσης και τα ονόματα δεν έχουν σημασία. Η μόνη έννοια είναι να κλείσεις συναντήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Πήδημα στα διαμερίσματα, στην παραλία, στα κέντρα διασκέδασης.

Το gangbang, όπως στην περίπτωση της Κροατίας, βοηθάει στην επανασύνδεση των ζευγαριών, σφυρηλατεί νέες, πιο δυνατές σχέσεις και δημιουργεί ευτυχισμένους ανθρώπους.

Για τις γυναίκες που έχουν περάσει την εμμηνόπαυση ίσως είναι η μοναδική ευκαιρία να ζήσουν το όνειρό τους, απαλλαγμένες από το άγχος της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης και τις σκοτούρες ανατροφής παιδιών. Οι 60άρες δίνουν τις καλύτερες παραστάσεις στην παραλία και εισπράττουν την αγάπη των θεατών για το πάθος τους.

Cap d'Agde, επίγειε παράδεισε, σε ευχαριστούμε που υπάρχεις στη ζωή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου